A1 - магазини и работно време

Тук можете да намерите цялата информация, която имаме за магазин A1, включително адрес на магазина на A1 и нормалното работно време на магазин A1. Тук, в Моята брошура можете да получите цялата необходима информация, като например адреси на магазините и работно време на предпочитаните от вас магазини, включително магазин A1.


Брошури A1

А1 – дигитални услуги и телекомуникация на високо ниво

А1 е наследникът на първия мобилен оператор в България – „Мобилтел”. В момента компанията е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникация в страната. В офисите ѝ могат да се закупят мобилни услуги, високоскоростен интернет, сателитна телевизия, цифрова телевизия, собствени на оператора спортни канали и платформа за стрийминг на музика, ITS, ICT, cloud и хостинг услуги, мултимедийни и други услуги.

А1 разполага с изградена собствена оптична мрежа в цялата страна, чрез която осигурява покритие във всички населени места с над 3 хил. жители. Мобилната мрежа на оператора обхваща 99% от населението. Освен в България, компанията оперира и в още шест европейски държави – Австрия, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия.

С А1 сте в крак с тенденциите

Модерните услуги на А1 можете да ползвате еднакво удобно навсякъде – у дома или навън, през мобилния си телефон:

  • Мобилни услуги (телефония, съобщения, мобилен интернет)  – разнообразни абонаментни планове за физически лица и бизнес клиенти, предплатена карта, ChitChat услуга за чат, роуминг и международни разговори;
  • Домашен телефон;
  • Интернет – домашен и мобилен, за всякакви устройства;
  • Телевизия – А1 Xplore TV - интерактивната онлайн телевизия за настолни компютри, таблети и смартфони; домашна телевизия; тв пакети с разнообразни комбинации от най-гледаните канали и опция за добавяне на канали по избор към пакетите;
  • Устройства – смартфони, iPhone, таблети, лаптопи, смарт часовници, телевизори, рутери, джаджи, модеми;
  • Финансови услуги – А1 Кредитна карта, дигитален портфейл А1 Wallet;
  • Широк избор на продукти от собствен онлайн магазин;
  • Достъп до Моят А1 – платформата за обслужване на клиенти на компанията. След като влезете с личен login в системата, можете да се възползвате от редица удобства, като проверка на сметка и потребление, достъп до фактура, плащане на сметки с кредитна или дебитна карта, достъп до специални предложения и други. За повече удобство можете да ползвате платформата и през мобилно приложение.

Всички услуги на А1 са с доказано високо качество, така че с тях гарантирано ще бъдете винаги в крак с последните дигитални и мобилни тенденции.

Контакти с А1

Лесно е да се възползвате от услугите на А1. Просто посетете някой от десетките им магазини. Работят с удължено работно време, за да Ви улеснят максимално. При нужда можете да се обърнете и към денонощния център за обслужване на клиенти, да потърсите съвет в онлайн чат или видео разговор с експерт на компанията на сайта https://www.a1.bg.

Филиали A1