Брошура на BILLA - 31.05.2021 - 27.06.2021 - БРОШУРАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА - стр. 8 *

thumbnail - Брошура на BILLA - 31.05.2021 - 27.06.2021 - Продавани продукти - кайсии, мляко, краве масло, сметана, бисквити, сок, лимонов сок, вино. Страница 8.
8 / 17

* Валидна в следните търговски обекти BILLA

Покажи още

Продукти в тази брошура

 
Прясно мляко 3% Балкан 500 мл стара цена 1,35 -18% 2 19 Краве масло Вълчев 125 г стара цена 2,69 лв. Десертен крем De La Crème Jotis ПРОДУКТИ: • 400 г обикновени бисквити • 250 мл студено прясно мляко • 50 мл вино „Мадейра“ (или друго десертно вино) ЗА ЯГОДИТЕ: • 600 г пресни ягоди • 140 г захар • 50 мл вино „Мадейра“ (или друго десертно вино) 1 39 Компот от кайсии Piperka -25% -20% лв. • 1 с. л. лимонов сок • 1 с. л. нишесте ЗА КРЕМА: • 2 пакетчета пудинг „Ванилия“ • 1 л прясно мляко • 200 г захар • 80 г краве масло • 400 мл животинска сметана 1 89 лв. Био Мармалад или конфитюр Джем и Джем 230 г Различни видове стара цена 3,19 8 ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ: 2 часа + време за охлаждане /12 порции -21% 2 49 лв. Бисквитена торта с ягоди ПРИГОТВЯНЕ: Ягодите, захарта, виното и лимоновият сок се сипват в касерола. Варят се около 20 минути без да се разбърква. След това към тях се прибавя нишестето, предварително разтворено в студена вода. Готви се на умерен огън, докато сладкото леко се сгъсти. Дърпа се от огъня и се оставя да се охлади. Пудингът се смесва с част от захарта и малко студено мляко. Останалите мляко и захар се слагат в касерола и се кипват. Разтвореният пудинг се налива към тях и се бърка, докато се сгъсти. Съдът се отстранява от котлона. Добавя се маслото и се бърка, за да се разтопи. Кремът се прехвърля в купа, покрива се с фолио и се оставя да се охлади. Сметаната се разбива добре. Охладеният крем се разбива с миксер и се разбърква със сметаната. Млякото се смесва с виното. Част от бисквитите се топят в сместа и се редят на дъното на квадратна форма за торта. Отгоре се разпределят 1/3 от крема и от ягодите. Следва нов ред напоени бисквити, крем, ягоди, напоени бисквити и се завършва с крем. Заравнява се. Тортата се оставя в хладилник за 4 часа. Поднася се с останалите ягоди. лв. лв. 680 г стара цена 2,39 0 1 09 1 кг стара цена 1,59 80 г стара цена 1,19 89 -19% Захар Сладея ВИ Ж О Щ ИЗК УСИТЕ Е Л Р Е Ц Е П Т И НИ ПРИЛОЖЕ В НИЕ Т О

Други брошури BILLA

Последни брошури