Брошура на Billa - 16.03.2020 - 19.04.2020 - стр. 14 - БРОШУРАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА *

Брошура на Billa - 16.03.2020 - 19.04.2020 - стр. 14 - БРОШУРАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА *

1 ... 14 ... 25
Брошура на Billa - 16.03.2020 - 19.04.2020. Страница 14.
1 ... 14 ... 25

Прегледайте тази брошура на магазин Billa, валидна от 16.03.2020 до 19.04.2020, за да видите последните оферти. На 24-те страници на актуалната брошура ще намерите най-добрите стоки в категория Хипермаркети и Супермаркети. Ако искате да спестите от следващото си пазаруване в магазин Billa, не забравяйте да прегледате цялата брошура от страница 1 до страница 24. Ако искате да пазарувате умно и да спестите от следващото си пазаруване в магазин Billa, не пропускайте нова брошура, пълна с удивителни цени и страхотни намаления. Посещавайте Моята Брошура всеки ден, за да не пропуснете нито една страхотна промоция, предлагана от любимите ви магазини.

* Валидна в следните търговски обекти Billa:
Покажи още
 
 
ПЪЛНЕНИ ПЕЧУРКИ С ПРОЛЕТНО РИЗОТО И КРЕМ ОТ КАШУ е: р иг о т в я н п а з е м Вр е ии а 6 п о рц 2 ч ас а / з ЗА ГЪБИТЕ: 12 големи кафяви печурки 2 скилидки чесън 70 мл маслиново масло 30 мл тъмен балсамов оцет 1 стрък розмарин сол на вкус ЗА РИЗОТОТО: 300 г ориз „Балдо“ 900 мл зеленчуков бульон 300 г коприва 1 връзка пресен лук 1 връзка пресен чесън 1/2 ч.л. индийско орехче 1 ч.л. куркума 50 мл маслиново масло ПРИГОТВЯНЕ: Кашуто се накисва в студена вода за 4 часа. Отцежда се и се смила в блендер с 50 мл студена вода, лимоновия сок, скилидката чесън и сол. Чесънът за гъбите се намачква и се разбърква с накълцания розмарин, маслиново масло, балсамовия оцет и сол на вкус. Гъбите се белят и се почистват от пънчетата. Шапките се мажат с чесновата смес и се оставят за 10 минути, да се ароматизират. След това се пекат в загрята на 220 °C фурна на горно ниво за около 15 минути. Оставят се на топло. Копривата за ризотото се попарва във вряла вода, след това се шокира в купа със студена вода и лед, за да ВИЖ ОЩЕ МНОГО ВИДЕО РЕЦЕПТИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО 14 кората от 1 лимон сол и пипер меланж на вкус ЗА КРЕМА ОТ КАШУ: 150 г кашу 1 скилидка чесън 2 с.л. лимонов сок сол на вкус запази цвета си. Отцежда се хубаво и се накълцва. Пресните лук и чесън се режат на ситно, запържват се за кратко в маслиново масло, добавя се оризът и също се запържва за кратко. Овкусява се с индийско орехче и куркума. Постепено се долива от го­­рещия бульон, като се бърка пос­ тоянно. Ризотото се готви, докато оризът омекне. Накрая се слага копривата и се готви 1–2 минути, овку­ ся­ ва се със сол и пипер меланж. От­странява се от котлона. Добавят се и 2 с.л. от крема от кашу, както и настърганата лимонова кора. Разбърква се. Ризотото се разпределя в гъбите. Всяка порция се гарнира с крем от кашу. 0 75 лв. Двоен доматен концентрат BILLA 140 г стара цена 0,85 Необработено маслиново масло Екстра Върджин BILLA 1л стара цена 12,99 -23% 9 99 лв. -16% 2 49 лв. Ориз Балдо BILLA 1 кг стара цена 2,99

Брошура на Billa

Най популярни брошури