Брошура на Billa - 16.03.2020 - 19.04.2020 - стр. 6 - БРОШУРАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА *

Брошура на Billa - 16.03.2020 - 19.04.2020 - стр. 6 - БРОШУРАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА *

1 ... 6 ... 25
Брошура на Billa - 16.03.2020 - 19.04.2020. Страница 6.
1 ... 6 ... 25

Прегледайте тази брошура на магазин Billa, валидна от 16.03.2020 до 19.04.2020, за да видите последните оферти. На 24-те страници на актуалната брошура ще намерите най-добрите стоки в категория Хипермаркети и Супермаркети. Ако искате да спестите от следващото си пазаруване в магазин Billa, не забравяйте да прегледате цялата брошура от страница 1 до страница 24. Ако искате да пазарувате умно и да спестите от следващото си пазаруване в магазин Billa, не пропускайте нова брошура, пълна с удивителни цени и страхотни намаления. Посещавайте Моята Брошура всеки ден, за да не пропуснете нито една страхотна промоция, предлагана от любимите ви магазини.

* Валидна в следните търговски обекти Billa:
Покажи още
 
 
ЗА СОСА: 5 с.л. краве масло 2 с.л. брашно 500 мл бяло вино ва брашното. Наливат се 200 мл от топлия рибен бульон - ПРИГОТВЯНЕ: ПРОДУКТИ: 2 пъстърви (по 400 г всяка) Морковът и целината се по- чистват, нарязват се на дълги : малко по малко до получаване парченца и заедно с мащер- ката, магданоза и дафиновия : Лукът се наситнява и заедно с лист се завързват с конец. на кадифен сос велуте. 1 морков 1 стеблена целина 1 дафинов лист 2 стръка машщерка 2 стръка магданоз 1/2 ч.л. бял пипер на 1 малка глава лук дафиновия лист, мащерката и белия пипер се готвят във ви- шалот Рибата се филетира, кожата се 2 стръка мащерка 1/4 ч.л. бял пипер 1 дафинов лист 1 с.л. сок от лимон маха. ното, докато лукът омекне и се Костите от рибата се слагат в тенджера. Заливат се с 1 лсту- дена вода и се кипва. Отпенва се. В тенджерата се добавят редуцира наполовина. Нали- ва се велутето. Пасира се и се прецежда. Добавят се остана- лото масло и лимоновият сок. зърна маслиново масло за намазване завързаните подправки и счу- каният бял пипер. Готви се 15- 20 минути. Рибата се овкусява със сол и черен пипер. Готви се на пло- ча, намазана със зехтин. Под- сол и черен пипер на МАЙСТОРСКА рецейта вкус нася се със соса. Около 2 с.л. от маслото за соса се загряват ив него се запърж- СТЬРВА CHC COC ВИНО Време за приготвяне: 40 мин. / за 2 порции ВИЖ ОЩЕ МнОго ВИДЕО РЕЦЕПТИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО Кулинариум BILLA

Брошура на Billa

Най популярни брошури