Decathlon - магазини и работно време

Тук можете да намерите цялата информация, която имаме за магазин Decathlon, включително адрес на магазина на Decathlon и нормалното работно време на магазин Decathlon. Тук, в Моята брошура можете да получите цялата необходима информация, като например адреси на магазините и работно време на предпочитаните от вас магазини, включително магазин Decathlon.


Брошури Decathlon

За компанията Декатлон (Decathlon)

Компанията ДЕКАТЛОН е създаденa през 1976 г., следвайки една идея - да посрещне нуждите на спортуващите, като им предложи една концентрирана – огромна търговска територия, на която са събрани и изложени всякакви спортни стоки и където клиентите могат да открият разнообразие от артикули за различни спортове.

Декатлон обединява създаването на спортни продукти и продажбата им във физическите си магазини и онлайн. С над 20 собствени марки за спортни продукти (Quechua, BTwin, Domyos и др.) ние работим със затворен цикъл на производство - от идеята за един продукт през производството до предлагането му към крайните потребители.

В България DECATHLON има 6 магазина – един във Варна; два в Cофия; в Бургас; Пловдив и Стара Загора. Компанията развива своята търговска мрежа и предоставя на клиентите си търсените от тях качествени и ценни спортни артикули. Каталогът на магазините Декатлон предлага обувки; маратонки; раници; якета; детски ботуши, палатки, лодки, велосипеди, ски, разнообразни спортни артикули. В седмичната брошура може да намерите всичко необходимо за спорта, промоции за ежедневното ви пазаруване на добри цени, стоки - отговарящи на индивидуалните възможности на всеки клиент.

За повече информация относно специфични продукти и специални промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://www.decathlon.bg.

Защо обичаме да пазаруваме от Decathlon:

  • Добро обслужване: Представителите на Decathlon са обучени в най-високите стандарти на търговско обслужване, като ви предоставят адекватни отговори на вашите въпроси и търсения.
  • Качествени продукти на много добри цени: Продукти с висок стандарт на качество, които са произведени на достъпни цени, за да удовлетворят клиентите.
  • Подходящи условия за плащане: Клиентите могат да плащат продуктите по няколко удобни за тях начина – с банкови карти или в брой.
  • Промоции: Оферти за промоционални продукти, които предоставят на клиентите най-добрите цени на пазара.

Чрез своя профил в Декатлон:

  • Използвате нашите безплатни услуги, за да поддържате своята екипировка.
  • Научавате първи за спортни събития и се включвате в тях.
  • Получавате съвети за любимите си спортове от експерти.
  • Имате достъп до пълната гама артикули на Декатлон, състояща се от над 20 000 продукта.
  • И още много други предимства.