День матери - брошури и оферти

Вижте тук последните брошури на День матери. В Моята брошура имаме най-добрите оферти и намаления на нещата, които искате да купите за День матери. Имаме най-добрите брошури от любимите ви марки и можем да ви помогнем да спестите пари от День матери. Възползвайте се максимално от День матери с Моята брошура.

Текущи брошури
В момента няма актуални брошури
Архивни брошури
В момента няма актуални брошури
День матери - брошури и оферти

Ден на майката / День матери

Ден на майката е един от най - специалните празници, който се чества почти в целия свят. Интересното е, че на различна дата. Във Великобритания този празник може да се счита като продължение на култа към майката Богиня още от времето на Древна Гърция и Рим. А в САЩ този празник става популярен по времето на президента Уилсън през 1914 г. Символът на този празник е бял карамфил.

В България празнуваме денят на мама или день матери на 8 март, който също е Международен ден на жената, всички жени и момичета получават специални поздрави. По традиция децата изработват картички за деня на майката, които съдържат цифрата осем, често украсена с цветя. Децата знаят, че 8 март е празник на мама, всеки се старае да направи нещо специално за нея. Най - предпочитаният подарък за жените са букетите с красиви пролетни цветя.
 

Оферти за денят на майката

Може да намерите страхотни оферти в магазините Kaufland, Lidl, Billa, Т Market, Мetro, Фантастико, CBA, най-специалният празник на майката е повод да подариш специален подарък. В брошурите на избраните магазини, както и онлайн може да потърсите, кутия за бижута или букет от лалета, който да бъдат доставени специално. Наблюдава се голямо търсене на рамки за снимки, кутии за подарък, красиво опаковани шоколадови бонбони и уникални опаковки.


Пазар за денят на майката

Често нямаме време да обиколим всички магазини, които искаме. Не изпускайте да разгледате и https://moiatabroshura.bg. Онлайн брошурите могат да ви предложат нещо още по - изгодно. Зарадвайте своята майка или приятелка, разгледайте категориите с подаръци за деня на майката, поръчайте красив букет или просто изпратете картичка с пожелания за деня на майката. Това е един от най специалните дни в годината!

Най популярни брошури