Ден на бащата - брошури и оферти

Вижте тук последните брошури на Ден на бащата. В Моята брошура имаме най-добрите оферти и намаления на нещата, които искате да купите за Ден на бащата. Имаме най-добрите брошури от любимите ви марки и можем да ви помогнем да спестите пари от Ден на бащата. Възползвайте се максимално от Ден на бащата с Моята брошура.

Текущи брошури
В момента няма актуални брошури
Архивни брошури
В момента няма актуални брошури
Ден на бащата - брошури и оферти

Ден на бащата

Денят на бащата, подобно на този на майката - чества грижата бащината грижа, за всяко дете бащата е най - важният човек. Обикновено на този празник цялото семейство прекарва деня заедно. Няма по - голяма радост за един баща от това да получи подарък от своето дете. Една картичка, една мила снимка е достатъчна, за да направи деня специален. В страните по света този ден се чества на различна дата и по много начини, като цяло ден на бащата е светски празник.

В България на Църковния празник събор на Пресвета Богородица, това е денят след Рождество Христово, на който се чества паметта на Свети Йосиф, на св.цар Давид и на св. Яков. Денят е обявен за национален празник от 36-ото Народно събрание.

За първи път честваме бащите през 1997 г. на 26 декември.

Отново децата изработват картички за деня на бащата. Всяко дете иска да зарадва своя баща, приготвят се подаръци, а жените искат да направят най - хубавата изненада за своя съпруг. Те също пишат своето пожелание за деня на бащата, този ден е истински празник.Топлината и уюта, който се създава с прекрасен подарък или жест, вкусна закуска с цялото семейство или една разходка в парка. Не ни трябва много за да зарадваме обичаните ни бащи. Разгледайте офертите за деня на бащата, със сигурност ще успеете да  направите истинска изненада.

Оферти за деня на бащата

Избирайки подарък за мъж или баща, може да се доверите на веригите Kaufland, Lidl, Billa и Техномаркет. Техните предложения ще зарадват вашия баща и съпруг. Отворете брошурите със специални предложения - категориите инструменти, зимни стоки, ски оборудване или специални подаръци ще направят празника ви истински. Каталозите за техника и инструменти предлагат широка гама от варианти. Всеки мъж обича да си купува инструменти, които да са му неизменна помощ в домашните задължения. Не се колебайте, разгледайте стоките и в някои от големите вериги магазини, промоционалните предложения ще ви помогнат да направите най - добрия избор.

Пазар за деня на бащата

Моята брошура ви дава възможност да поръчате още от рано най - желания подарък. Разгледайте онлайн отстъпките за ранна поръчка или се доверете на изпитана и позната за вас марка. Посетете верига магазини за мъжки стоки ако сте в настроение за пазар, един хубав пуловер или раница за планина могат да се окажат много приятна изненада. Когато имаш желание, изборите са много. Вариантите са безброй, вие избирате.

Най популярни брошури