Информации за магазина eMAG

Информации за магазина eMAG

Тук можете да намерите цялата информация, която имаме за магазин eMAG.


Брошури eMAG

Какво е emag.bg?

Онлайн платформата emag.bg е най-големият ритейлър в Източна Европа. Тук на изгодни цени се предлагат както стоки на компанията, така и артикули на други търговци, които имат желание да се възползват от водещия интернет магазин, за да предлагат своите продукти.

През последните няколко години платформата бързо набра популярност сред потребителите и в момента предлага повече от 50 хил. продукта от над 1 100 продавачи. Всички тях клиентите могат да поръчат лесно и удобно онлайн с незабавна доставка до посочен адрес и заплащане по предпочитания от тях начин.

Удобствата на emag.bg

Като посредник между търговците и клиентите, еmag.bg осигурява и за двете страни както лесен и удобен достъп, така и максимално добра функционалност.

За търговците:

За клиентите:

Как да пазарувате в emag.bg

Както всеки онлайн магазин, emag.bg е винаги на Ваше разположение – имате възможност да разглеждате и поръчвате от него всекидневно и денонощно. Това означава, че, наред с всички други предимства, ще можете да се възползвате и от топ промоциите на „Черния петък” точно тогава, когато имате свободно време.

Лична консултация можете да получите на специализираните телефони от понеделник до петък между 9:00 и 18:00 ч, а в съботните дни – от 9:00 до 16:00 ч. Информация относно условията за извършване на покупки и продажби, както и контакти към сайта, ще намерите на https://www.emag.bg.

Продукти

Най популярни брошури