Брошура на Фантастико - стр. 14 *

1 ...

14

... 19
Брошура на Фантастико - Продавани продукти - грил, фритюрник, мрежа. Страница 14.
1 ... 14 ... 19

Прегледайте тази брошура на магазин Фантастико, валидна от - до -, за да видите последните оферти. На 18-те страници на актуалната брошура ще намерите най-добрите стоки в категория Хипермаркети и Супермаркети. Тази брошура на магазин Фантастико предлага намаления на повече от грил, фритюрник, мрежа продукта и е сигурно, че ще получите най-добрата оферта за нещата, които купувате! Ако искате да спестите от следващото си пазаруване в магазин Фантастико, не забравяйте да прегледате цялата брошура от страница 1 до страница 18. На тази страница ще намерите промоции на грил, фритюрник, мрежа; но тази брошура на магазин Фантастико предлага много други промоции на стоки като omega-3, вино, omega-3, вино. Ако искате да пазарувате умно и да спестите от следващото си пазаруване в магазин Фантастико, не пропускайте нова брошура, пълна с удивителни цени и страхотни намаления. Посещавайте Моята Брошура всеки ден, за да не пропуснете нито една страхотна промоция, предлагана от любимите ви магазини.

* Валидна във всички търговски обекти Фантастико

Покажи още

Продукти в тази брошура

 
 
калмари Описание (в естествена среда): Калмарът е главоного морско животно, подобно на октопода и стридата. Уникалните му характеристики са: глава с очи, десет пипала и мантия (тяло), в която има сак за мастило. Дължината варира от 2.5 см до 215 см. Месото е нежно, жилаво и сладко. Описание (в търговската мрежа): Калмарите се продават замразени или охладени, цели (с главите, вътрешностите и ципата) или туби (с ципа или белени). В търговската мрежа са налични през цялата година. Те са крехки ис лек аромат. Най-добра Пържени във фритюрник или тиган, панирани, печени на грил (с пълнеж), задушени, варени, пикантно мариновани. Когато приготвяте калмарите цели, първо отстранете прозрачния хрущял от вътрешната страна. Отделете главата от тялото, след това и пипалата от главата. Изплакнете добре и подсушете, преди да започнете с готвенето. Основното правило при готвене на калмари е топлинната обработка да за готвене: бъде минимална. При продължително варене например те стават жилави и безвкусни. При задушване калмарите се комбинират чудесно с доматен или друг сос със силен аромат. При почистване внимавайте да не се спука "мастилената" торбичка, тъй като неприятно оцветява както месото, така и готвача. ФАНТАСТИКО

Други брошури Фантастико

Последни брошури