Информации за магазина Fashion Days

Информации за магазина Fashion Days

Тук можете да намерите цялата информация, която имаме за магазин Fashion Days.


Брошури Fashion Days

Fashion Days – отлична модна дестинация

Fashion Days е една от водещите модни онлайн дестинации. Магазинът работи от 2009 г. и към момента има над 1 млн. клиенти в България, Румъния и Унгария.

В този невероятен сайт можете да намерите дрехи, обувки, спортни стоки, аксесоари и стоки за дома на над 1 000 световноизвестни производители. Тук се продават артикули от колекциите на наложили се на пазара брандове като Diesel, Levis, Esprit, Desigual, Nike, Pepe Jeans, LaCoste, Calvin Klеin, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Adidas, Asics, Converse, Champion, Hugo Boss, Michael Kors, Karl Lagerfeld и други.

Предпочитаме Fashion Days!

Няма съмнение, че Fashion Days е страхотно място за пазаруване. Сред хилядите модни предложения винаги ще намерите нещо ново, което да Ви хареса. Можете да запазите традициите на личния си стил или да експериментирате с нов стайлинг, да поръчате дрехи и обувки за работа, спорт или за свободното време. Тук ще намерите чудесни колекции за деца, жени или мъже – рокли и костюми, панталони и поли, блузи и якета, часовници и чанти, а също килими, спално бельо и какво ли още не.

Предпочитаме Fashion Days, защото:

  • Предлага 24/7 достъп – за разглеждане и за поръчки;
  • Има таблица с размери и указания как да изберете най-подходящия за Вас;
  • Предлага доставка до адрес или офис на куриер на фиксирана цена;
  • Гарантира достъп до всички функционалности на сайта след регистрация;
  • Предлага различни, удобни начини на плащане;
  • Доставя с опция „Проверка на пратката”;
  • Има ясна и прозрачна политиката за връщане на стоки в рамките на 30 дни;
  • Има постоянна категория Outlet с атрактивни оферти и богат избор от качествени, стилни и елегантни облекла и обувки;
  • Провежда акция „Черен петък”, която изобщо не е за пропускане.

Контакти с Fashion Days

Макар че магазинът е само електронен, не е трудно да намерите консултант, с когото да разговаряте при нужда. Сайтът разполага с телефон, достъпен с работно време от 9:00 до 18:00 ч в делничните дни и от 9:00 до 16:00 ч в събота. Там можете да зададете своите въпроси или да отправите предложения за подобряване на обслужването в магазина.

За повече информация посетете сайта https://www.fashiondays.bg, разгледайте категориите във Fashion Days и още сега си подарете най-доброто забавление – обновете гардероба си!