Халат - цени и оферти на HomeMax

Вижте седмичните брошури на магазин HomeMax за продукт халат с промоции, валидни от -. Вижте тук най-новите каталози и оферти на продукт халат в магазин HomeMax и спестете пари.

 
Архивни брошури
 

Ако наистина сериозно искате да спестявате от пазаруване и искате да спестите възможно най-много, трябва внимателно да следите всички нови брошури, показвани на нашия сайт. Ние редовно отразяваме офертите на магазин HomeMax за продукта халат и имаме най-новите брошури за продукта халат в магазина HomeMax веднага след обявяването им.

Не е нужно да са само продукт халат в магазина HomeMax, можете да търсите оферти за продукта халат и в други магазини като МЕТРО, Pepco, JYSK, Т Маркет, а можете и да разгледате брошури, каталози оферти и промоции на стоки, търсени в нашия сайт от други купувачи. Сред най-популярните промоции напоследък са намаленията за следните стоки: хайлайтър стик, хляб със семена, хомеопатична паста, хавлия, хладилник за вграждане, хард диск, хокей, хлебопекарна, хумус, хамак. В Моята брошура всеки ден публикуваме хиляди нови брошури и, ако наистина искате най-добрите оферти, проверявайте редовно нашия сайт.


За компанията HomeMax (Хоуммакс)

„Баумакс България“ ООД е част от най-голямата австрийска верига магазини от типа направи си сам, с представителства в осем страни от Централна и Източна Европа. В България компанията съществува от края на 2006 година, като търговската й дейност започва с откриването на първия магазин в Пловдив през пролетта на 2008 година. Същата пролет се открива и магазин в Стара Загора. След което в рамките на пет години отварят врати още шест магазина в градовете Бургас, Плевен, Русе, Варна и два в София.  През есента на 2014, собствеността на дружеството се сменя и вече компанията е изцяло българска. От пролетта на 2015г., магазините “Baumaxx” оперират на родния пазар под новото търговско име “HomeMax”. Веригата предлага голямо разнообразие от продукти - повече от 70 000 продукта на достъпни цени, класифицирани в няколко категории: строителство, интериор, декорация, техника/инструменти, всичко за градината, врати; цветя; кухни; ламинат и други, които може да видите също и в брошурата на HomeMax/каталога на магазина. Богатият асортимент се допълва от съвкупност допълнителни услуги: тониране на бои, рязане на дърво, ушиване на текстил, гаранция за връщане, безналични плащания, кредитиране, транспортни услуги, топлоизолация и външна изолация, ВиК и електро услуги, поставяне на плочки, полагане на шпакловки, боядисване и други услуги.
Освен към големи и малки строителни фирми и домашни майстори, веригата вече е насочена към крайните потребители. Клиентите могат да се възползват от готови решения за дома – от 3D проектиране на кухни и бани до цялостното им обзавеждане. Клиентите могат да закупят за своите домакинства мебели, бяла и черна техника, текстил и аксесоари. В отделните магазини клиентите могат да се възползват от интересни оферти в черния петък.

Халат - търговци

Най популярни брошури

Продукти

Търговци