Коледа - брошури и оферти

В момента няма актуални брошури

Коледа - Търговци

Коледа

В християнските страни Коледа е икономически най-значимият празник в годината, но се отбелязва и като светски празник в страни с малко християнско население. Определено се свързва с раздаване на подаръци на децата от Дядо Коледа. Пеят се Коледни песни и настроението на всички е приповдигнато. Коледа (смята се, че „Коледа“ произлиза от латинската дума calendae – което означава „първият ден от месеца”). Рождество Христово, също Коледа, Божик, е един от най-големите християнски празници. На него християните честват раждането на Исус Христос, който е Син Божий. Коледните празници са най-чаканото време в годината. Кухните са изпълнени с аромата на коледни сладки и хляб. Коледната украса украсява всеки прозорец, а Коледните елхи осветяват всеки кът. По традиция на върха на елхата се поставя коледна звезда, която е символ на звездата, която показва мястото на рождението на Исус Христос. Картички за Коледа се изпращат по пощата, за да зарадват близки и роднини. Коледният дух доминира, разбира се и във всички магазини, витрините им са украсени с хиляди коледни лампички, осветяващи намаленията и промоциите на всякакви коледни подаръци. Това е най - чаканото време на годината също и за магазините. Най-продаваните стоки са луксозни храни, играчки, топли дрехи и подаръци за цялото семейство. Нашите съкровени желания се сбъдват по Коледа!

Коледна оферта

Големи вериги магазини като Kaufland, Lidl, Billa и Фантастико предлагат специални коледни каталози и брошури с отстъпки. Освен храни, най-търсените коледни стоки, разбира се включват електроника, играчки и парфюми. Онлайн модни вериги като Fashion Days и Shopsector също проправят пътя си към клиентския интерес. Най-често избираните подаръци за Коледа под Коледната елха са мобилни телефони, домашни потреби, играчки, спортни аксесоари, дрехи и козметика.

Коледен пазар

Планирайте Коледното пазаруване отрано. Това е единственият начин, по който можете да спестите пари и да сбъднете Коледните желания на обичаните от вас хора. На сайта си Kaufland ви предлага преглед на най-добрите оферти и намаления чрез брошурите от любимия ви магазин. Не пропускайте да разгледате и офертите на Моята брошура. Не оставяйте всичко за последната минута, разгледайте предложенията в категории като храни и напитки, електроника или играчки!

Последни брошури