Свети Валентин - брошури и оферти

Свети Валентин - Търговци

Свети Валентин

Празникът Свети Валентин се празнува на 14 февруари, наричан е още Ден на любовта. На този специален ден влюбените си показват нежност и изразяват чувствата. Подаряват се подаръци за Свети Валентин. Всичко е украсено със сърца, а крилатия Купидон е символ на деня. Особено важно за този празник е изпращането на “валентинки” - това са ръчно направени картички за Свети Валентин, които са пълни с пожелания за Свети Валентин към обичания човек. Първоначално било римокатолически празник, името си получава от Валентин, един от двамата мъчници, живели през 3 век. През Средновековието “Денят на влюбените” се превръща в празник на любовта.

Трифон Зарезан (Трифонов день)

Трифон Зарезан (наричан още Ден на лозаря или Трифонов день) е български народен празник. Чества се свети Трифон. Празнуващите са лозарите, градинарите и кръчмарите. На този ден хората си спомнят за идването на пролетта. Традицията повелява да се налее червено вино, жените да омесят пухкави питки, да се свари кокошка, която да се напълни с ориз - така мъжете отиват на лозето.

В по съвременни времена този празник се чества със семейство и приятели. Пожелания за Трифон Зарезан за здраве и берекет се пишат в хубави картички за Трифон Зарезан.

Оферти за Свети Валентин и Трифон Зарезан

Този празник е един хубав повод, който големите вериги магазини като Lidl, Kaufland, Billa, Фантастико, T market и Metro използват след коледното пазаруване, отново да предложат страхотни оферти, този път за празника на любовта. Специалните брошури съдържат специални десерти, различни видове шоколад и шоколадови изделия които са и чудесен подарък за любим човек. Особено търсене има на плюшени играчки, чаши и керамика на тема “любов”, всичко е в розово и червено. Магазините за цветя също имат своите невероятни предложения за Свети Валентин. Червената роза е винаги на мода, в комбинация с шоколад, балон сърце или червено вино, празника ви ще бъде незабравим.

Пазар за Свети Валентин и Трифон Зарезан

Когато обичаме някого винаги искаме да го зарадваме с нещо специално, затова винаги пазарувайте отрано. Внимателно обмисляйте и правете покупките си разумно. Не пропускайте да разгледате както на място в магазин, така и онлайн брошурите на Моята брошура. Разгледайте категориите с хубави вина, шоколад и шоколадови изделия, не пропускайте и специалните идеи за една вкусна вечеря в категория храна и напитки.

Последни брошури