ИКЕА - брошури и текущи промоции


Текущи брошури

Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

 

Научете актуалните промоции на ИКЕА

IKEA винаги има с какво да изненада вас и вашето семейство! Тази шведска верига магазини за мебели непрекъснато предлага нови промоции. Възползвайте се от тях,  за да превърнете дома си в още по-красиво и уютно място за живеене.

Всеки каталог на веригата има различен срок на валидност и винаги предлага поне няколко тематични брошури с изгодни предложения. Така че, ако точно сега е моментът да обзаведете новия си дом или пък просто искате да го доосвежите с нови мебели или декорация, отделете време и разгледайте всяка брошура най-напред тук, онлайн. Така ще сте сигурни, че няма да изразходите излишни средства, докато правите наистина добра покупка.
 

Какво ще намерите в IKEA

В магазини ИКЕА се предлагат хиляди продукти за дома и всеки ден част от тях са на промоционални цени. Така можете да закупите изгодно например кухни, легла, лампи, огледала, щори, дъски за гладене, дивани, тенти, къщички за домашни любимци и още много други практични неща за дома. Продуктите са обединени в следните категории:

Няма съмнение, че при това изобилие от предложения всяко кътче от дома Ви може да се обогати с нещо ново, красиво и удобно от IKEA, при това на изгодна цена.
 

Специални предложения

Следете всички нови брошури на ИКЕА, за да не пропуснете датите за „Черен петък” и невероятните му намаления! Проверете условията за доставка до дома Ви, за да направите пазаруването още по-лесно и приятно.

Посетете сайта на веригата онлайн на адрес https://www.ikea.bg, за да научите повече и за страхотните допълнителни бонуси, които можете да получите с IKEA Family карта.

Последни брошури

Търговци - мебели