ИКЕА - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин ИКЕА, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин ИКЕА, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин ИКЕА, вие сте попаднали на правилното място.

Текущи брошури

Изберете вашия магазин от веригата  
Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.
 

Научете актуалните промоции на ИКЕА

IKEA винаги има с какво да изненада вас и вашето семейство! Тази шведска верига магазини за мебели непрекъснато предлага нови промоции. Възползвайте се от тях,  за да превърнете дома си в още по-красиво и уютно място за живеене.

Всеки каталог на веригата има различен срок на валидност и винаги предлага поне няколко тематични брошури с изгодни предложения. Така че, ако точно сега е моментът да обзаведете новия си дом или пък просто искате да го доосвежите с нови мебели или декорация, отделете време и разгледайте всяка брошура най-напред тук, онлайн. Така ще сте сигурни, че няма да изразходите излишни средства, докато правите наистина добра покупка.
 

Какво ще намерите в IKEA

В магазини ИКЕА се предлагат хиляди продукти за дома и всеки ден част от тях са на промоционални цени. Така можете да закупите изгодно например кухни, легла, лампи, огледала, щори, дъски за гладене, дивани, тенти, къщички за домашни любимци и още много други практични неща за дома. Продуктите са обединени в следните категории:

Няма съмнение, че при това изобилие от предложения всяко кътче от дома Ви може да се обогати с нещо ново, красиво и удобно от IKEA, при това на изгодна цена.
 

Специални предложения

Следете всички нови брошури на ИКЕА, за да не пропуснете датите за „Черен петък” и невероятните му намаления! Проверете условията за доставка до дома Ви, за да направите пазаруването още по-лесно и приятно.

Посетете сайта на веригата онлайн на адрес https://www.ikea.bg, за да научите повече и за страхотните допълнителни бонуси, които можете да получите с IKEA Family карта.

Последни брошури

Търговци - мебели