IKEA - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин IKEA, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин IKEA, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин IKEA, вие сте попаднали на правилното място.

Брошура на IKEA

Брошура на IKEA - 12.09.2021 - 31.01.2022.
12.09.2021 - 31.01.2022
Валидна във всички търговски обекти IKEA

Брошура на IKEA

Брошура на IKEA.
Валидна във всички търговски обекти IKEA
 

Научете актуалните промоции на ИКЕА

IKEA винаги има с какво да изненада вас и вашето семейство! Тази шведска верига магазини за мебели непрекъснато предлага нови промоции. Възползвайте се от тях,  за да превърнете дома си в още по-красиво и уютно място за живеене.

Всеки каталог на веригата има различен срок на валидност и винаги предлага поне няколко тематични брошури с изгодни предложения. Така че, ако точно сега е моментът да обзаведете новия си дом или пък просто искате да го доосвежите с нови мебели или декорация, отделете време и разгледайте всяка брошура най-напред тук, онлайн. Така ще сте сигурни, че няма да изразходите излишни средства, докато правите наистина добра покупка.
 

Какво ще намерите в IKEA

В магазини ИКЕА се предлагат хиляди продукти за дома и всеки ден част от тях са на промоционални цени. Така можете да закупите изгодно например кухни, легла, лампи, огледала, щори, дъски за гладене, дивани, тенти, къщички за домашни любимци и още много други практични неща за дома. Продуктите са обединени в следните категории:

Няма съмнение, че при това изобилие от предложения всяко кътче от дома Ви може да се обогати с нещо ново, красиво и удобно от IKEA, при това на изгодна цена.
 

Специални предложения

Следете всички нови брошури на ИКЕА, за да не пропуснете датите за „Черен петък” и невероятните му намаления! Проверете условията за доставка до дома Ви, за да направите пазаруването още по-лесно и приятно.

Посетете сайта на веригата онлайн на адрес https://www.ikea.bg, за да научите повече и за страхотните допълнителни бонуси, които можете да получите с IKEA Family карта.

Филиали IKEA
Най популярни брошури

Продукти

Търговци