Брошура на Лидл - 01.11.2021 - 07.11.2021 - БРОШУРАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА - стр. 9 *

thumbnail - Брошура на Лидл - 01.11.2021 - 07.11.2021 - Продавани продукти - свинско месо, сланина, колбас, сурова наденица, наденица, олио. Страница 9.
9 / 49

* Валидна във всички търговски обекти Лидл

Покажи още

Продукти в тази брошура

 
899 От понеделниk 01.11. go 07.11. Bиж пълните условия на www.lidl.bg/couponplus SGS CODEX MERED PaguaaPa Кавърмла ПРЯСНО СЕРТИФИЦИРАНО ОТт SGS ЛЕСО CBUHCKO MECO Хамбургски kолбас ORAKOBAHO еcтествена О ЗА LIOL PiguataPaxa обвивка Дриновь Халлвургски KOABAC 500 g/onakoвka 650 g/onakoвка 500 ge САМО СЕГА САМО СЕГА гр. Сария 899 Кавърма Om плешка, гърди и джолан Om прясно българско свинсko месо, маринована Onakoвана в защитна атмосфера 499* за kg Bиж пълните условия на www.lidl.bg/couponplus 100 g ce nрoизвеждат om 78 g свинcko месо и 22 g kaukaвал SGS В игр VED Fig e Сурова наденица «Петрохан ANINOT FArapcko Ноденица МЕСО ПРЯСНО СЕРТИФИЦИРАНО ОТT SGS Hagеница c kашkавал c BAC KaukaBaA 3A LIDL 640 g/onakoвka Варено-пушена С кашкавал, произведен пo БДС ORAKOBAHO ep Ade Aober 540 g/onakoвka 640 ge 540 ge САМО СЕТА САМО СЕТА 59* 649* Сурова наденица Петрохан от СОБСТВЕНАТА *ФЕРМА Оm прясно българско свинско месо Onakoвана в защитна атмосфера Кисело зеле с наденица Петрохан и печена сланина в гювеч Необходими прoдуkтu: 640 g сурова наденица Петрохан 500 g kuceло зеле 100 g сланина 50 ml олио 3 бр. дафинов лист 10 g nyшен червен пипер 5д листа от целина черен пипер COn Начин на приготвяне: Готви с Манчев Нарязваме kuселото зеле на едро и го слагаме в гювеча. На сух тиган запечатваме сланината от двeте страни на силен огън и я добавяме към зелето. Нарязваме наденицаmа на едри парчета и я слагаме в гювеча. Подправяме с дафинов лист. В тигана, в който сме запечаmали сланинатa, cunBаме олиото. Когато се сгорещи, добавяме пушения червен пипер и го запържваме за оkоло 10 sec, kamo внимаваме да не прегори. Объркваме го със зелето в гювеча. Добавяме около 100 ml вода, овкусяваме със сол и черен пипер и слагаме гювеча във фурната на 200° С. Не загряваме фурната предварително - трябва да загреe постепенно. Готвим за около 60 min. ТРУДНОСТ ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ БРОЙ ПОРЦИИ Поднасяме със ситно наряҙани листа от прясна целина. 1/3 LIDL 60 min 4 HHZ - 21/44 9 wedan Кути ме Кути ме

Други брошури Лидл

Последни брошури