899
От понеделниk
01.11. go 07.11.
Bиж пълните условия на
www.lidl.bg/couponplus
SGS
CODEX
MERED
PaguaaPa
Кавърмла
ПРЯСНО
СЕРТИФИЦИРАНО ОТт SGS
ЛЕСО
CBUHCKO MECO
Хамбургски
kолбас
ORAKOBAHO
еcтествена
О ЗА LIOL
PiguataPaxa
обвивка
Дриновь
Халлвургски
KOABAC
500 g/onakoвka
650 g/onakoвка
500 ge
САМО СЕГА
САМО СЕГА
гр. Сария
899
Кавърма
Om плешка, гърди и джолан
Om прясно българско свинсko месо, маринована
Onakoвана в защитна атмосфера
499*
за kg
Bиж пълните условия на
www.lidl.bg/couponplus
100 g ce nрoизвеждат
om 78 g свинcko месо
и 22 g kaukaвал
SGS
В игр
VED
Fig e
Сурова
наденица
«Петрохан
ANINOT FArapcko
Ноденица
МЕСО
ПРЯСНО
СЕРТИФИЦИРАНО ОТT SGS
Hagеница
c kашkавал
c BAC
KaukaBaA
3A LIDL
640 g/onakoвka
Варено-пушена
С кашкавал,
произведен пo БДС
ORAKOBAHO
ep Ade
Aober
540 g/onakoвka
640 ge
540 ge
САМО СЕТА
САМО СЕТА
59*
649*
Сурова наденица Петрохан
от СОБСТВЕНАТА
*ФЕРМА
Оm прясно българско свинско месо
Onakoвана в защитна атмосфера
Кисело зеле с наденица
Петрохан и печена
сланина в гювеч
Необходими прoдуkтu:
640 g сурова наденица Петрохан
500 g kuceло зеле
100 g сланина
50 ml олио
3 бр. дафинов лист
10 g nyшен червен пипер
5д листа от целина
черен пипер
COn
Начин на приготвяне:
Готви с Манчев
Нарязваме kuселото зеле на едро и го слагаме в гювеча. На сух тиган
запечатваме сланината от двeте страни на силен огън и я добавяме към
зелето. Нарязваме наденицаmа на едри парчета и я слагаме в гювеча.
Подправяме с дафинов лист.
В тигана, в който сме запечаmали сланинатa, cunBаме олиото. Когато се
сгорещи, добавяме пушения червен пипер и го запържваме за оkоло 10 sec,
kamo внимаваме да не прегори. Объркваме го със зелето в гювеча.
Добавяме около 100 ml вода, овкусяваме със сол и черен пипер и слагаме
гювеча във фурната на 200° С. Не загряваме фурната предварително -
трябва да загреe постепенно. Готвим за около 60 min.
ТРУДНОСТ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
БРОЙ ПОРЦИИ
Поднасяме със ситно наряҙани листа от прясна целина.
1/3
LIDL
60 min
4
HHZ - 21/44
9
wedan
Кути ме
Кути ме