Готови
За Кулинарен подвиг
Как да си направим домашна наденица?
Смиламе месото на кайма. Добавяме сухи подправки като
сол, черен и червен пипер, чубрица, кимион и др. Омесваме
добре и прибираме сместа в хладилник за 12 - 24 h. Накисваме
червата и ги измиваме в хладка вода, след кoemo ги нарязваме.
Напълваме ги с охладената кайма с помощта на уреда за
пълнене на наденици. Готовите парчета закачаме да съхнат
на сухо и проветриво място за 15 - 20 дни, като веднъж на
няколко дни ги разточваме с точилка.
22
Свинска плешка
без косм XXL
Цяло парче
В асортимента и 600 д
3a 5,39 лв. (1 kg = 8,98)
≈ 1,2 kg/onako6ka
3a kg
СЕРТИФИЦИРАНО ОТ SGS
ОЛАКОВАНО
APACHO
89*
Kanig
MECO
3A LIDL
BLACK PEPPER
GROUND
100
посу
оянно
ACOR
Черен пипер
Млян
100 g/опаковка
3,39
-
прясно
СОЛАКОВАНО
MECO
Гулаш от
ирландско
говеждо месо
Опаковано в защитна
атмосфера
500 g/опаковка
8,49
03A LIDL
ACOP
НА
КИМИОН
EDOVITO
KOMNES MARIAN
АПЕТИТКО
Кимион
Млян
ОРТИ
30 д/опаковка
0,44
MEHTA
*Този артикул може да бъде изчерпан още в 1-вия ден на търговската акция.
ERNESTOⓇ
Уред за пълнене
на наденици
Стабилно закрепване
към работен плот
Улеснено разглобяване
и почистване
20 cm
15 cm
0,76
33 х 9 х 12 cm
. 16 cm
exto
От понеделник
17.01. go 23.01.
ERNESTOⓇ
Кухненски нож
или сатър
Дръжка с ергономична форма
вкл. З приставки за наденици
с различни размери
(Ø 22 mm / 19 mm / 15 mm)
бр.
39.99
Rost
frei
НЕРЬЖДАВА СТОМА
бр.
7.⁹⁹*
HHZ-22/03