Каталог Lilly 02.08.2018 - 31.08.2018 - БРОШУРАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА.

1 ... 48 49 51 53 54 ... 68
Брошура на Lilly - 02.08.2018 - 31.08.2018 - Продавани продукти - балсам, комплект, слънцезащитен, спирала, червило, крем. Страница 51.
1 ... 48 49 51 53 54 ... 68
Прегледайте промоционалната брошура на Lilly, валидна от 02.08.2018 до 31.08.2018. На 68-те страници на текущо валидната брошура ще намерите най-добрите стоки в категория Дрогерия и парфюмерия. Тази брошура предлага намаления за повече от 214 продукта, които вие определено купувате редовно. Ако искате да спестите от следващото си пазаруване в Lilly, не забравяйте да прегледате цялата брошура от страница 1 до страница 68. На текущата страница ще намерите промоции на балсам, комплект, слънцезащитен, спирала, червило, крем; но брошурата на Lilly предлага много други намаления на стоки като llums, о.в., stiga. Ако искате да пазарувате умно и да спестите значителни разходи от следващия си пазар в любимия си магазин Lilly, не пропускайте нито една брошура, пълна с удивителни цени и смайващи намаления. Посещавайте Moiatabroshura.bg всеки ден, за да не пропуснете нито една страхотна промоция, предлагана от любимите ви магазини.
червило, което е с бляскави частици, за да акцентирате върху свежия, приветлив и сияен вид. Цветът кайсия и нежните розови нюанси са отличен избор, прескочете тъмните бордо/ кафяви нюанси, времето им отмина появата на първите признаци на топлото време. Блестящи устни Не забравяйте устните, от тях също се отстранява матовият завършек. Добре дошли на блясъците и на сияйните червила. Като първи вид грижа си припомнете, че понякога трябва да Светът е Полудял по нанасянето на Сини нюанСи по клепачите правите лек пилинг на устните, който, освен че е до бър за отстраняване на излишните слоеве кожа, е отличен и за доброто кръвообращение и за естественото им уголемяване. Няма нищо по-хубаво от блясъка на меките устни. Можете да ги намажете балсам или крем за допълнителна хидратация. Също така е желателно да ги защитите с продуктите, които съдържат слънцезащитен фактор- SPF, за допълнителен цвят се препоръчват всички леки формули, които не натоварват "приглаждате" с пинцета, оставете ги за известно време да растат свободно, а за оформянето им използвайте спирала за вежди и ако е необходимо-молив, за колкото повърхността на устните. Решете веждите нагоре-колкото по-рошави са те, толкова по-добре. "Премерената рошавост" е на мода, така че, вместо да ги класическите червила и матираните блясъци за устни. Следователно това са е възможно по-естествен вид. Jilly есотоOLS® Good for you. Good for the planet. #1654 Комплект Скулптуриране: Използвайте заострения връх на четkama за пoдчертаване и оформяне на чертите на лицета-оформяне на скулите, челото и под челюстта. Пpиложете, kamо изрисувате деликатно числото 3 оm gвете страни Комплектьm DEFINE & HIGHLIGHT DUO e проектиран с дВе четки, koumo ecmeствено извайват и осветяват любимите ви чеpти есотOOLS на лицето. DEFINE&HIGHUGHT DUO изработени от Bиcokomexничен еко тeклон. Този kосьм не е om животински произхgд. на Aицегто cu. Четкuте са ат оwО А Хайлайт: С широкaта разперена част на чеmkama nomynaйте в горната част на скулите, Върха на носа и поg Bеждите, за да озариme ALцето. нот TREHD moй e no-нежен кым кожата и намалява риска oт бактерии. Професионален завършек на Всяка и Визия и еко луксозен дизайн.