Брошура на МЕТРО - БРОШУРАТА ВЕЧЕ НЕ Е ВАЛИДНА - стр. 13 *

thumbnail - Брошура на МЕТРО - Продавани продукти - дезинфекция. Страница 13.
13 / 39

* Валидна във всички търговски обекти МЕТРО

Продукти в тази брошура

 
|+80°C ПРЕОТКРИЙ БЪЛГАРИЯ ЗАСТАВАМЕ ЗАДПРИЕМА Други хигиенни мерки ● Менютата могат да се заменят с такива за еднократна употреба, напр. от хартия. Ако се ползват менюта за многократна употреба, те тряб- Ba ga ce дезинфекцират след всeku клиент. При ползване на табли от клиенти в обектите за хранене да се измиват и дезинфекцират след всяка употреба, препоръчително е да бъдат nokpumu c хартия, която да бъде сменяна след всеки клиент. Препоръчителен режим на миялните машини - 65°С измиване и 80°С финално изплакване. За по-малките обекти, които не разполагат с миялни машини е препоръ- чително освен използване на стандартните миещи препарати за съдове и допълнителна дезинфекция – напр. чрез накисване в дезинфекционен разтвор за определено време съгласно указанията за употреба и последващо обилно изплакване. Отпадъци: редовно изхвърляне на отпадъците ежедневна дезинфекция на съдовете за отпадъци кошчетата за отпадъци в тоалетните да се отврят с педал По възможност да се използва автоматично осветление, особено в тоалет- Hume. Почистване на банкоматите в обекта на всеки 30 мин. Оборотното оборудване и екипировка за клиентите в хотелите (лодки, джетове, гребла, каяци, сkи оборудване, ски екипировка и gp.) трябва да се почистват и дезинфекцират след всяко ползване. Могат да се използват хи- мични дезинфектанти, UV светлина, дезинфекция с озон и др. алтернативни Memogu, koumo да гарантират безопасността на потребителите. Но 13

Други брошури МЕТРО

Последни брошури