Bo
OmновоЗаeдно
#0mH
СЪДЪРЖАНИЕ
Цел и обхват на наръчника
Почистване и дезинфекция
1.
4
Основни насоки за почистване u gезинфекция
7
9.
Избор на дезинфekmант
Основни правила за работа с почистващи и
дезинфекциращи препарати.
10
Дезинфекция на малkи nовърхностu
10
Дезинфекция на големи повърхности
11
Основни правила за работа с почистващи средства.. 12
.....
Други хигиенни мерки
Лична хигиена и здраве на служителите
Основни насоки за служители
13
3.
16
17
Дезинфекция на ръце
Работно облекло и лични nрegnазни средств:
18
19
Здравословно състояние
21
Поведение на nерсонала
22
4.
Безопасност на клиентиme u гоститe
23
5.
Оcuгуряване на cоциална дистанция
27
6.
Безопасност на храните
31
Основни насоku за безопасност на хранитe
при приготвяне u предлагане
Доставки до kлuенти
32
35
Предлагане на храна за вкъщи
36
7.
Обучение
37
ПРЕОТКРИЙ
БЪЛГАРИЯ
3
3ACTABAME 3AA PONHATE NPEANPHEMAH4
2.