СУПА ОТ МАГДАНОЗ СЪС СВИНСКИ ДРОБ
"ПРЕОТКРИЙ
БЪЛГАРИЯ"
ПРЕОТКРИЙ
БЪЛГАРИЯ
Съвет
Сервирайте с прenечен хляб и няkoл-
ko kanku 6алсамова редукция.
Необходими продykmu
Количество
Оферти за
за 4 порции/кг
артикула
V Свински черен дроб
Начин на приготвяне:
0,3
стр. 29
V Кромид лук
1 глава
стр. 26
За свинския дроб:
V Моркови
V Целина
2 бр.
стр. 27
Почистете зеленчуците и ги нарежете на eдpи парче-
0,015
ma.
V Дафинов лист
2 листа
стр. 41
Измийте свинсkия дроб и го сложете в mенджера сьс
зеленчуците, студена Вода и останалите продykmu.
Оставете да ври 10 минути.
У Бяло вино
0,2
стр. 43
Мащерка (прясна или суха)
0,01
стр. 41
V Бахар
2 зърна
Прецедете дроба и го нарежете на кубчета. Останали-
me продуkти не се ползват.
стр. 41
V Сол и черен пипер
0,01
стр. 41
Вода
4
За супата:
За супата
Нарежете на cumно лу ка и целината и ги заnържете в
загорещеното олио. Добаветe Bogama и нарязаните на
eдpo kapmoфи до сваряване (okоло 20 мин.).
У Лук
V Картофи
У Магданоз
У Целина (глава)
V Олио
1 глава
стр. 26
2 бр.
стр. 26
0,2
ДВе минути пpegи да свалитe om komлона добавете
магданоза и маслото.
0,1
0,03
стр. 40
V Краве масло
0,05
стр. 35
Пасирайте. Добавете нарязания на kубчета дроб и
гответе още 5 go 7 минути и овкусете със сол и пипер.
V Сол и черен пипер
0,005
стр. 41
Вода
1,5
11
МЕTRO