ПИЛЕ ЛЮТИКА
"ПРЕОТКРИЙ БЪЛГАРИЯ"
ПРЕОТКРИЙ
БЪЛГАРИЯ
Необходими продуkmu
Количество
за 1 порция/кг
Оферти за
артикула
У Пилешко филе
0.15
стр. 28
У Печени чушки
0.12 стр. 38,39
У Консервирани домати
V Кромид лук
У Магданоз
0.2
стр. 39
0.1
стр. 26
0.02
У Чесьн
0.005
У Подправки (олио, сол, чер. пипер)
0.02
стр. 40,41
Начин на приготвяне:
Съвет
В тенджера заnьржете нарязаните на сuтно лук, чесьн и печени чушки. След mова
gобавете доматuте и накълцана лoта чушка.
Овкусeme със сол, пипер и щиnka захар за неympализиране на kиcелинносmma и оста-
Bemе на кoтлона за 10 мин. Hakрая добавеme cumно нарязан магданоз-
Може да замените пилето със сирене
u gа го сервиратme kamo Beгemари-
анско ястие или само зеленчуците
kamo Beган ястие с пряснo из-
печен хляб.
Пилешкото филе овкусете със сол и пипер и го запечатайте на mиган до златисто
om всяка страна.
Изпечете месоmо на 210°С за 7 дo 10 мин, 8 зависимост от размера на филетo.
Поднесете ияло филе или го нарежеme no дължина. За сервиране поставете първо
зеленчуците, вьрху тях месотo, порьсете с пресен магданоз и добавете люта чушка.
19
МETRO
pom