МETRO
Premium
. контролирани порции - 6 бр
no 200 гр;
. индивидуално опakoвани;
Bиcoko kaчеcтвен бургер:
98% месо, 1% сол и 1% nog-
правки;
. само натурални съставки,
без добавени овkуcumели,
nogобрители и Кoнсерванти;
превьзходен вkус и cочност3B
Време за приготвяне,
печене/тържене от
двете страни (мин.)
Температура на печене
(°C)
Степен на готовност
могат да бъдаm nриготвяни
oт замразено състояние на
muган или грил.
7
160
Rare
8.
160
Medium
9.
160
Well done
за брой
за брой
за брой
3,29
3,29
3,29
METNO
Pre
SUPERIOR TASTE
SUPERIOR TASTE
SUPERIOR TASTE
BURGER
BURGER
BURGER
BLACK ANGUS
HEREFORD
KCHAROLAIS
317781
МЕTRO PREMIUM
Бургер
Charolais
МЕ-6 бр. х 200 гр в оп.
Цена за МЕ: 19,74 с ДДС
317779
METRO PREMIUM
317780
METRO PREMIUM
Бургер
Black Angus
МЕ-6 бр. х 200 гр в оп.
Цена за МЕ: 19,74 с ДДС
Бургер
Hereford
МЕ-6 бр. х 200 гр в оп.
Цена за МЕ: 19,74 с ДДС
Ирландско говежgo nopoga Black Angus
Говеждо месо om uрландски произход, поро-
gama Black Angus (Блек Ангъс) е известна с
Виcokomo съдържание на муckули, koumo ca
силно мраморизирани. Това прugава неверо-
ятния вкус на месото. Животните са хране-
ни с високokачествена естествена трева.
Можeте ga разчитате на пълна прослеgи-
мост от фермата go вашата чиния.
Ирландско говеждо порода Нereford
Темпераментът на говедатa Hereford (Хe-
рефорд) е nо-благ, koemo го прави по-лесен
за работа в сравнение с другиme nороди. Ка-
чеството на месото е много добро, сравни-
мо с това на Angus. Mecomo е много мрамо-
ризирано и има забележим есmествен вкус
- ugeално за гастрономи.
Френско говеждo nopoga Charolais
Говеждото Charolais (Шароле) е висoko цене-
но от познавачите, тъй кamo есизключи-
mелно ароматmно, вкусно и деликaтно месо.
Бургерите от него са сочни и нежни.
Calemu
от Шеф Юри Велев:
Комбинирайте с 12-13 см хлебчета, например 84гр хлебче за хамбургер със сусам
МETRO CHEF uли 90 гр бриош МЕTRO CHEF;
Добавете слайс узряло сирене чедър към бургера си om Black Angus uили Нereford u
горгонзола или ементал към бургера от Charolais.
3