СТУДЕНА ДОМАТЕНА СУПА С КОЗЕ СИРЕНЕ И ОВЧЕ МЛЯКО
"ПРЕОТКРИЙ БЪЛГАРИЯ" Рецептa om Mилен Панев
ПРЕОТКРИЙ
БЪЛГАРИЯ
Необходими продуkmu
Количество
за 1 порция/кг
Начин на пригomвяне:
Блендирайте 200 г козе сирене с
250 г меко масло и 40 г овче kuce-
Домати
0.15
ло мляко, прецедете и поставе-
me в малки силиконови форми или
В пош. За една порция са необхо-
gими около 60-70 г.
Тиквичка
0.1
Чесьн
0.02
Пресен лук
0.02
Козе сирене (саламурено)
0.03
Нарежете домamuте на kубче-
ma u gобаветe kьм тях ситно
нарязаните луk u магданоз, сол,
олио и оцет. Разбьркайте добре с
рька и ги оставете да си пуснат
coka за оkоло 15 мин. След това
прецедете и използвайте само
omgеления сок без да притискатe
gоматите.
Масло
0.035
Овче кисело мляко
0.005
Яйца
16р.
Морков
0.02
Маданоз
0.02
Подправки (олио, оцет, сол)
0.01
Нарежете тиквичките и
морковите на тьнки слайсове.
Слайсовете тukBички застыпете
и изрежете с ринг за основа в
Микрорастения
за декорация
чинията.
Съвет
Добавете сиренето в
om вас форма и gekopирайте с
моркови и микрорастения. До-
матения сос сложете в сосuера
и го изсипетe в чинията nред
клиента.
браната
Може в малък omgелен съд дa nog-
несете доматите, чиито сос сте
използвали за супama.
15
МETRO