РЕВАНЕ С МУС ОТ ЦЕДЕНО МЛЯКО И СЛАДКО ОТ РОЗИ
Необходими продукти
Яйца
Брашно
Захар
За сиропа:
Сладко от рози
Вода
За муса:
Цедено мляко
Мед
Сладко от рози
рад
Съвет
Когато сиропирате реването тряб-
ва сиропът да е студен, а блатът
топъл или обратно, но в никакъв
случай не трябва да са горещи.
ПРЕОТКРИЙ
"ПРЕОТКРИЙ БЪЛГАРИЯ" Рецепта от Веселин Дойков БЪЛГАРИЯ
Количество
за 5 порции/кг
5 бр.
0.1
0.1
0.1
0.1
0.2
0.005
0.01
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата и
захарта с миксep 3a 6-7
мин., след което добавете
пресятото брашно и раз-
бъркайте с шпатула.
Разпределете сместа в
тава или в силиконови
форми. Печете на 180°С за
12-15 MUH.
CAOжkeme Bogama u слag-
кото в касерола на средна
темперстура до завиране
и след това свалете от
котлона.
Смесете всички съставки
за муса и разбърквайте
леко, за да запази мля-
кото гъсмоmama cu.
23
METRO