B пoдножието на планинскитe върхове на 3anaдна Сmара планина се намира
eдна пивоварна с над 50г опum и традиции. В нея, с изворна вода, се проu3-
Вежда Бира Felsgold-балансирана, свежа и с леко горчив вкус, готова да уто-
ли жаждата. Умереното алкохолно съдържание, на светлото пиво, го прави
nogхogящо за целогодишна kонсумация. Препорьчваме ви да го консумирате
охладено, междy 4 u 8 градуса, kamo anepumuв, или в комбинация с тради-
ционни ястия. Идеално се съчеmава с месо, риба и зеленчуци.
6x
6x
А.БИРА-СERVE
BOPHA BOA
1964
FELSGOLD
4,0%
ALC.
***
43 YO
1964
СВЕТЛО
FELSGOLD
4.3%
OR.BIRRA EKPA.CERV
CBETAO
2Le
-ELR-ILRE PIWO.PIVO-SÖR-IREA
321887
FELSGOLD
316260
FELSGOLD
светло
светло
Alc 4%
МЕ36 бр. х 2 л
Цена за МЕ: 9,48 с ДДС
Alc 4%
МЕ-6 бр. х 0.5 л
Цена за МЕ: 3,48 с ДДС
за брой
за брой
1,58
0,58
СКАРИДИ В БИРА
Необходими продукти за 4 порции:
500 г почистени, обезвенени скариди
1 глава кромид лук
300 мл бира
16р. лимон
3 скилидки чесън
Щипка сол
Хчл. лютчервен пипер (по желание)
SRO
ME
Crlemu
Начин на приготвяне:
Почистете добре скаридите от черупките и ги обезвенете. Залейте ги с бирата.
Нарежете на ситно лука и чесъна и ги добавете към скаридите.
Изцедете сока от лимона и го добавете към скаридите, заедно с подправките.
Варете 10 мин, след което отцедете скаридите и сервирайте с резен лимон.
от Шеф Юри Велев:
2.