JELUC
59.99
BELUGA NOBLE
Водка
МE31 бр. х 0.7л
GA
FINEST
CAAC
QUALITY
NOBLE RUSSIAN VODKA
Сьомга филе с кожа
МE-теглова разфасовка
DISTILLED AND BOTTLED IN RUSSIA
Сьомга филе
AUSSIAN DISTILLERY
COMPANY LLC
без кожа
сашими
качество
ЕXPORT
МE-теглова
разфасовка
40% ALC/VOL.
REYKA
Водка
МЕ 3D 1 бр. х 0.7 л
EIMAÐ Á ÍSLANDI
REYKA329
cAAC
SMALL BATCH VODKA
HAND CRAFTED IN ICELAND
ONALLY DISTILLED & FILTERED THROUGH ANCIENT ARCTIC LAVA
aro
цена
c AAC
5,99
7,99
размер
ARCTIC
SPRING
WATER
CARTER
HEAD
LAVA
ROCK
FILTRATION
34x22 см
21SST
Овално
STILL
плато
45х31 см
В ALCIVOL
ШИШЧЕТА ОТРИБАТОН С ПЕЧЕН
СУСАМИ АЗИАТСКО КОСЛО
За шишчетата от риба тон:
Необходими продукти за 4
порции:
-500г риба тон филе
-100 мл соев сос
-10г мед
2бр белтък /40г/
1 скилидка смачкан чесън
"кората на един лаим
300г суров сусам за паниране
/микс черен и бял/
"сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
10вкусяваме рибата минимум
за 30 мин със черен пипер.
РЕЦЕПТА
Азиатско косло:
-300г зеле нарязан на фино
-200г моркови / настърган/
"20г магданоз /нарязан/
10г джинджифил /нарязан на
ситно/
-20г репички / нарязани на
ситно
50г пресен лук/ накълцан/
-100г майонеза
-30г печен сусам
10г сусамово олио
-40г оцет
10 г сол
Начин на приготвяне:
Овкусяваме зеленчуците
със солта, оцета майонезата,
сусамовото олио.
Сервираме веднага
соев сос и чесън и мед.
Риба тон филе
2 Избиваме леко белтъка
докато се разпени заедно с
кората от лайм.
З.Панираме рибата в белтъка
после във сусама.
4.Рибата може да изпечем на
сашими качество
ME-теглова
разфасовка
Риба тон филе
МE-теглова
разфасовка
за кг
54
99
фурна на 200 градуса за около
7-10 минути или да сготВим
на тиган с малко олио.
за кг
CAAC
499
CAAC