MyMall - магазини и работно време

Прочетете повече

MyMall – българският онлайн магазин за спортни стоки

MyMall е сред най-големите български онлайн магазини, които предлагат спортни стоки. Стартира през 2010 г. на местния пазар, а няколко години по-късно разширявай дейността си в Румъния и Гърция.

Сайтът предлага спортни облекла и аксесоари на над 300 производители, като място сред тях имат световноизвестни марки като Adidas, Nike, Puma, Lee Cooper, Lonsdale, Everlast, Karrimor, Miso, Kappa и други.

Асортиментът на Sports Mymall е изключително богат:

И всички те са достъпни на възможно най-удобното за избор и поръчка място – компютъра или мобилния Ви телефон.

Защо да пазарувате в Sports MyMall

Няма никакво съмнение – в MyMall има такова изобилие от спортни стоки, каквото не може да се намери в нито един физически мол. Блузи и панталони, спортни екипи и якета, маратонки и бутонки, раници и шапки – всичко, от което има нужда един съвременен, активно спортуващ потребител, във всички размери и на всякакви цени. Нещо повече – можете да  разглеждате асортимента му с часове, при това по всяко време на денонощието, навсякъде – на дивана у дома, на автобусната спирка, на пейката в парка. Можете да избирате на воля, да поръчвате продуктите, които Ви харесват, и дори да ги върнете, ако не отговарят на Вашите изисквания.

Ето още няколко удобства, от които можете да се възползвате:

Къде се намира MyMall

Онлайн, тъй като към момента MyMall не разполага с физически магазини. Можете да правите поръчки денонощно, да избирате стоки в предпочитаните от Вас модели, цветове и размери. За контакти можете да използвате специалния телефонен номер, на който консултантите на сайта ще отговорят с готовност на всичките Ви въпроси. Намерете всичко, което търсите, в https://sports.mymall.bg!

Последни брошури

Търговци - спорт