Заредете липсващия каталог

Информации за магазина Steam

Информации за магазина Steam

Тук можете да намерите цялата информация, която имаме за магазин Steam.


Брошури Steam

Steam – най-добрата платформа за забавления

Steam („Стеам”) е една от най-популярните платформи за видео игри в света, собственост на гигантската корпорация Valve. Стартира през 2003 г. с цел да предоставя автоматични актуализации на игрите, разработени от компанията. С течение на времето започва да предлага и компютърни игри от други разработчици, а към момента се развива в управление на цифровите права, хостинг на сървъри, стрийминг на видео и социални мрежи, създаване и участие в игрови общности, съхранения на данни в облак, функции за чат и говор в игрите.

През 2013 г. Steam обхваща около 75% от пазарното пространство, свързано с дигитална дистрибуция на игри за настолни компютри. През 2019 г. в платформата вече се предлагат над 34 хил. игри с повече от 95 млн. потребители месечно. Освен всичко останало, Steam разработва и микроконзоли, както и собствена операционна система.

Защо да ползвате Steam

С невероятния избор, който предлага Steam, Вие можете да се забавлявате по най-любимите си начини. В зависимост от търсенето си, можете да намерите стотици видове различни игри с карти, игри за момичета, логически игри, пъзели, стратегически игри, аркадни игри, онлайн и download игри и други.

Тук са събрани на едно място най-популярните и търсени заглавия за запалените геймъри. Някои от тях са платени, но платформата прави закупуването им наистина лесно, тъй като в цял свят поддържа над 100 различни начина на плащане в 35 валути. Има и множество безплатни игри, които можете да играете по всяко време. Нещо повече – тук ще намерите и най-новите им актуализации, така че винаги да сте в крак с последните новости в геймърския свят. Освен това Steam има и собствено приложение за достъп през всякакви мобилни устройства, така че винаги да Ви е подръка.

За да се насладите на всичко това, имате възможност да създадете собствен акаунт. След като преминете през вход в акаунт/login, получавате достъп до пълната функционалност на платформата. Тя има превод от английски, така че ще Ви е наистина лесно да я използвате.

Докато играете, можете да говорите с приятели, без да напускате Steam, както и да предавате на живо играта си, да използвате видеа, анимирани изображения и други забавни екстри.

Информация за Steam

За да научите повече за платформата, разгледайте я на https://store.steampowered.com. Намерете стара или нова любима игра и се забавлявайте с приятели.