Telenor - магазини и работно време

Telenor - магазини и работно време

Тук можете да намерите цялата информация, която имаме за магазин Telenor, включително адрес на магазина на Telenor и нормалното работно време на магазин Telenor. Тук, в Моята брошура можете да получите цялата необходима информация, като например адреси на магазините и работно време на предпочитаните от вас магазини, включително магазин Telenor.


Брошури Telenor
Адреси на Telenor

Telenor – предпочитан мобилен оператор

Telenor стартира като бранд в България през 2013 г. Наследник е на „Глобул” – втория мобилен оператор, който започна да оперира в страната през 2001 г.

Telenor предлага пълна гама мобилни и фиксирани телекомуникационни услуги – телефония, телевизия, интернет. Разполага със собствена мрежа, която покрива над 89% от територията на България и предлага услугите си на над 99% от населението. Иновативните технологии и продукти, наред с качественото обслужване на клиентите, са причина операторът да достигне до над 3,2 млн. абонати.

Услугите на Telenor си струват

Telenor предлага на клиентите си следните висококачествени телекомуникационни услуги:

MyTelenor – специализираният уеб портал и мобилно приложение на компанията, Ви позволява да създадете личен акаунт с достъп до онлайн услугите:

Как да откриете Telenor

Компанията има добре развита мрежа от магазини с удобно работно време в цялата страна. В тях на място можете да поръчате услуги и да закупите телефони и аксесоари, при гарантирано бързо и качествено обслужване.

Можете да получите необходимата Ви информация и на специализирания телефон за абонати. Той предлага достъп до автоматична система за справки относно използвани минути и мегабайтове, както и възможност за активиране на допълнителни услуги. При нужда можете да се свържете и с консултант за директен разговор. Посетете сайта https://www.telenor.bg за още полезна информация.

Продукти

Филиали Telenor
Най популярни брошури