Закуска - цени и оферти на Oriflame

Вижте седмичните брошури на магазин Oriflame за продукт закуска с промоции, валидни от -. Вижте тук най-новите каталози и оферти на продукт закуска в магазин Oriflame и спестете пари.

 
Архивни брошури
 

Ако наистина сериозно искате да спестявате от пазаруване и искате да спестите възможно най-много, трябва внимателно да следите всички нови брошури, показвани на нашия сайт. Ние редовно отразяваме офертите на магазин Oriflame за продукта закуска и имаме най-новите брошури за продукта закуска в магазина Oriflame веднага след обявяването им.

Не е нужно да са само продукт закуска в магазина Oriflame, можете да търсите оферти за продукта закуска и в други магазини като МЕТРО, CBA, Т Маркет, Plesio, BulMag, а можете и да разгледате брошури, каталози оферти и промоции на стоки, търсени в нашия сайт от други купувачи. Сред най-популярните промоции напоследък са намаленията за следните стоки: защитен щит, зимни гуми, зимни обувки, зюмбюл, защитни очила, звънец безжичен, земел, зъбен душ, заквасена сметана, зелен чай. В Моята брошура всеки ден публикуваме хиляди нови брошури и, ако наистина искате най-добрите оферти, проверявайте редовно нашия сайт.


За компанията Oriflame (Орифлейм)

Всичко започва през 1967 в един малък офис в центъра на Стокхолм. Братята Йонас и Робърт и техният приятел, Бенгт Хеллстен, разговаряли и споделяли мечтите си. Те искали да създадат една различна компания, която да предлага нов тип продукти. Родила се идеята да дават възможност на хората да печелят от продажбата на висококачествени козметични продукти, вдъхновени от шведската природа. По онова време не е било съвсем ясно дали това е успешният път – не и в Швеция. Този разговор слага началото на едно невероятно начинание, което продължава да вдъхновява Орифлейм и неговите последователи вече повече от 50 години. 

Днес Орифлейм е компания, представена на пазара в над 60 страни с повече от 3 милиона независими консултанти, които споделят, предлагат и препоръчват нашата козметика и продукти “Wellness”.

Закуска - търговци

Най популярни брошури

Продукти

Търговци