Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

Хиполенд - брошури и промоции

 

Открийте новата брошура на „Хиполенд”

Новият каталог на Hippoland е тук! Сега можете на спокойствие да разгледате всички актуални промоции в любимия магазин, без да се налага да мърдате от мястото си, за да отидете дотам. Това е чудесна възможност изгодно да подмените омалелите детски дрешки, да подберете оригинални кукли, колички или други играчки за предстоящия детски празник, да подготвите ученика за новата учебна година, да добавите към библиотеката още няколко чудесни детски книжки, да създадете повече комфорт и развиваща среда за бебето, да научите децата да спортуват, докато се забавляват с карането на тротинетки или ролкови кънки.
 

Не пропускайте намаленията

Използвайте всяко намаление, за да съкратите разходите в семейния бюджет, като в същото време зарадвате децата с образователни играчки и красиви дрешки и аксесоари.

Тук винаги можете да разгледате актуалните към момента брошури на магазини Hippoland. Те са валидни за различни периоди от време – от две седмици до месец, така че непременно потърсете указанията и се информирайте за датите, в които можете да се възползвате от намаленията. И не пропускайте редовно да проверявате за нова листовка със специални предложения, с които да зарадвате децата си.
 

Акция на „Хиполенд"

В зависимост от сезона, във всяка брошура ще намерите реклама на специална тематична акция. Така че следете постоянно каталозите, за да не пропуснете нито едно от страхотните намаления – те може да достигнат до –50%!

Можете да се възползвате от акция, която включва например играчки, ученически пособия за първия учебен ден, бебешки стоки, детски колички, ховърборди, къщички и пързалки, както и тематични продукти на определени марки, като Tommee Tippee, Medela, Lorelli, Play-Doh и други атрактивни предложения.

Не пропускайте и специалните оферти за „Черен петък”, които ще Ви дадат възможност да отрупате коледното дърво с изненади и сбъднати желания за децата, без да съсипвате семейния си бюджет.

Посетете сайта на веригата тук: https://www.hippoland.net, за да научите повече за най-любимия магазин на децата.

Последни брошури
Търговци - детски стоки