OZONE.bg - магазини и работно време

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

OZONE.bg – зоната за забавления

OZONE.bg е един от най-големите електронни магазини в България, предлагащи стоки за забавления и свободно време. Сайтът стартира през 2008 г. с първоначален фокус върху компютърните игри. През 2013 г. разширява асортимента си, като включва филми, книги, дрехи, играчки, cd и dvd с филми и музика, наред с други категории.

Към момента OZONE.bg предлага хиляди артикули, разпределени в различни секции – гейминг, книжарница, музика и филми, мърчандайз, лаптопи и компютри, аудио и Hi-Fi, мобилни устройства, тв, монитори и видео, играчки, „Майка и бебе”, пъзели и игри. Разполага със собствен склад, което гарантира бърза и безпроблемна доставка.

Удоволствието да пазарувате в OZONE.bg

Ако OZONE.bg беше физически магазин, дни наред нямаше да успеете да го обиколите целия. За щастие, той присъства онлайн, така че можете да го разглеждате и да поръчвате по всяко време на денонощието, без значение къде се намирате.

Осигурете си забавления за всяка свободна минута, която прекарвате у дома или на открито. Набавете си последните игри за PS4 (PlayStation) или Nintendo Switch, заредете библиотеката си с хитови или бутикови книги, купете си страхотна музика и слушалки, с които да ѝ се наслаждавате навсякъде. Напълнете детската стая с образователни играчки, настолни игри и пъзели, за да провокирате децата си, или осигурете екипировка за спорт и игри на открито и поиграйте заедно навън.

Всичко това ще направите с  огромно удоволствие, защото:

Кога и как се пазарува в OZONE.bg

Винаги и много лесно – на https://www.ozone.bg/ ще намерите подробни указания как да направите поръчката си. Ако все пак се затрудните, можете да позвъните на телефона за контакти с клиенти – работи без почивен ден, или да направите запитване в чат системата на сайта по всяко време на денонощието.

Последни брошури
Търговци - онлайн магазини