Пощенска банка - магазини и работно време

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

„Пощенска банка” – десетилетия доверие

„Пощенска банка” е една от най-големите финансови институции в България – в топ 5 по размер на активите и мрежа от десетки клонове в цялата страна. Вече няколко десетилетия успешно предлага банкиране на дребно и корпоративно банкиране, печелейки доверието на граждани, фирми и институции, при стабилен дългосрочен кредитен рейтинг. Принадлежи към гръцката група „Юробанк”, която оперира и в Гърция, Сърбия, Кипър, Люксембург и Лондон.

„Пощенска банка” е сред иноваторите, които с лекота въвеждат новите тенденции при обслужването на клиенти в банковия сектор. Участва в редица социални проекти, свързани с развитие на бизнеса и обществото, наред с множество зелени, спортни и дарителски инициативи – собствени или в партньорство с български или международни организации.

Услугите на „Пощенска банка” са предпочитани

„Пощенска банка” е сред лидерите в предлагането на продукти като:

Причина за водещата ѝ позиция са изгодните условия на нейните продукти, както и специалното, персонално отношение към всеки клиент. В крак с модерните тенденции, „Пощенска банка” предлага и редица допълнителни удобства за своите клиенти – система за лесно и сигурно онлайн банкиране, кредитен калкулатор, специализирани центрове за обслужване на малък бизнес, мобилни банкови експерти за индивидуалните клиенти и други.

Отлично развитата мрежа от банкомати и ПОС терминали, която банката поддържа в почти всички населени места в страната, прави банкирането още по-удобно за клиентите. С тях можете да теглите или да внасяте пари по всяко време на денонощието в над 500 локации, без да има нужда да се притеснявате за средствата си – всеки терминал има специална защита срещу неправомерен достъп до картовите данни.

Контакти с „Пощенска банка”

Лесно е до стигнете до „Пощенска банка” – тя разполага с общо над 200 клона в цялата страна и присъства с широка мрежа във всички големи градове – София, Пловдив, Варна, Бургас и други. В тях ще бъдете обслужени в стандартното работно време – от понеделник до петък, от 8:30 до 17:00 ч. Можете да получите повече информация на сайта на банката https://www.postbank.bg.

Последни брошури
Търговци - финанси и услуги