Sport Depot - магазини и работно време

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

Sport Depot – гигантът на спортните стоки

Sport Depot е компания за търговия с маркови спортни стоки. От 2009 г. тя е част от европейския гигант Sport 2000 – спортна мултибранд верига с над 4 хил. обекта в 25 държави.

Sport 2000 предлага продукти на известни марки като Adidas, Reebok, Lotto, Puma, Nike, Jack Wolfskin, Champion, Helly Hansen, Nordica, Lowa, Speedo, Roxy, Quiksilver, Havaianas, Kettler, наред със свои собствени, специално разработени марки. Затова в Sport Depot можете да откриете над 30 хил. спортни артикула на повече от 100 бранда. Веригата разполага както с физически магазини в София и други градове в страната, така и с електронен магазин, достъпен по всяко време на денонощието.

В Sport Depot си струва да се пазарува

В магазините на Sport Depot има изключително голямо разнообразие от спортни стоки на премиум брандове. Дрехи, обувки, маратонки, аксесоари, раници, къмпинг оборудване, туристическа екипировка, фитнес уреди – тук има наистина всичко, от което се нуждае един съвременен, активен човек, водещ здравословен начин на живот. Но това далеч не е най-важното, което би могло да Ви привлече в магазина.

Другите неоспорими предимства, които ще откриете тук, са:

Магазините на Sport Depot

Sport Depot има над 25 физически магазина в София, Варна, Пловдив, Бургас и други градове в България. Тяхното работно време е без почивен ден, като част от тях са разположени в големите търговски центрове, за да ги посещавате още по-удобно.

Разбира се, Sport Depot има и онлайн магазин на https://www.sportdepot.bg, в който можете да пазарувате когато поискате – по всяко време, всеки ден. Компанията разполага и със специален телефонен номер за контакти с клиенти, на който при нужда можете да получите бърза и адекватна информация и съдействие.

Последни брошури
Търговци - спорт