ZARA - магазини и работно време

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

ZARA – лидер и в България

ZARA е сред най-успешните търговски марки на Inditex – един от най-големите търговци на дребно в света. Брандът е световноизвестен заради атрактивните си колекции за мъжка, дамска и детска мода. Следва уникалния бизнес модел на компанията, с цялостен цикъл от собствен дизайн, производство, дистрибуция и продажби.

Историята на ZARA започва през 1975 г., когато марката отваря първия си магазин в град Коруня, Испания. Още от самото начало брандът е ориентиран към поддържане на възможно най-близки отношения с клиентите си. Добрата обратна връзка, заедно с високото качество на облеклата и аксесоарите, осигуряват бърз растеж и правят марката популярна в много страни по цял свят. За радост, една от тях е България.

Защо да имате ZARA в гардероба си

Изборът в ZARA е наистина богат – тук ще намерите дрехи и аксесоари за мъже и жени, за момичета и момчета. Ще откриете чудесни поли и панталони, блузи и рокли, бански и бизнес костюми, кожени якета, обувки и дамски чанти, часовници, парфюми, козметика и други. Всеки модел е сътворен с грижа, внимание и стил, а качеството е безупречно.

Специална система на сайта се грижи най-търсените продукти да са най-лесно достъпни за Вас, но това не пречи да разгледате добре цялата колекция. Онлайн магазинът се стреми постоянно да подобрява преживяването на клиентите по време на пазаруване. Процедурата за регистрация в него е бърза, а след това можете да се възползвате от допълнителните екстри – да създадете списък с желани продукти и да се регистрирате за бюлетина с промоциите и най-новите колекции.

Не пропускайте да потърсите и сезонното намаление! С него лесно ще можете да добавите към гардероба си още нови, красиви дрехи от ZARA.

Не забравяйте да се възползвате и от специалната програма за събиране на употребявани дрехи. В контейнерите, разположени в магазините на ZARA, можете да оставите дрехите, които вече не Ви трябват. Те ще бъдат предоставени на благотворителни организации в България или рециклирани.

Как да пазарувате от ZARA

Към 2019 г. ZARA присъства в 96 държави с близо 2 260 магазина. В България ще ги намерите в големите градове, а работното им време е повече от удобно – всеки ден от 10:00 до 21:00 ч. Доставка до дома си можете да поръчате от онлайн магазина на https://www.zara.com/bg.

Последни брошури
Търговци - дрехи