Телевизор - цени и оферти на МЕТРО

Вижте седмичните брошури на магазин МЕТРО за продукт телевизор с промоции, валидни от 13.01.2022. Вижте тук най-новите каталози и оферти на продукт телевизор в магазин МЕТРО и спестете пари.

 
Текущи брошури
 

Ако наистина сериозно искате да спестявате от пазаруване и искате да спестите възможно най-много, трябва внимателно да следите всички нови брошури, показвани на нашия сайт. Ние редовно отразяваме офертите на магазин МЕТРО за продукта телевизор и имаме най-новите брошури за продукта телевизор в магазина МЕТРО веднага след обявяването им.

Не е нужно да са само продукт телевизор в магазина МЕТРО, можете да търсите оферти за продукта телевизор и в други магазини като JYSK, Зора, Технополис, A1, MASTERHAUS, а можете и да разгледате брошури, каталози оферти и промоции на стоки, търсени в нашия сайт от други купувачи. Сред най-популярните промоции напоследък са намаленията за следните стоки: танци, тасове, телешка кайма, течен сапун помпа, течно матово червило, торопочвена смес, тревна смеска, тротинетка, тампони за почистване, тенис. В Моята брошура всеки ден публикуваме хиляди нови брошури и, ако наистина искате най-добрите оферти, проверявайте редовно нашия сайт.


За компанията Metro / Метро

През 1999 г. МЕТРО отваря своите първи 2 магазина в София и Пловдив, за да положи началото на модерната търговия в България.

За 20 години най-големият търговец на едро в България превръща непознати преди търговски практики в обикновено ежедневие като промоционалната поща, офертите с търговски отстъпки, клиентските карти, баркодът върху опаковката, защитата на клиентските права.

През годините компанията подава ръка и на хиляди български производители. Днес 11-те магазина на МЕТРО в страната осигуряват за над 400 000 бизнес клиенти достъп до най-широк професионален асортимент от търговски решения за техния бизнес – повече от 40 000 хранителни и нехранителни продукти от България и света, с гарантирана проследимост и високо качество, на конкурентна цена.

МЕТРО разполага с най-широкия асортимент от над 1100 български и чуждестраннни червени и бели вина от Стария и Новия свят. МЕТРО София е оазисът на любителите на традиционна и крафт бира с асортимент от над 140 различни марки от над 22 страни. Повече от 3000 български и чуждестранни млечни продукти. Модерните Био отдели предлагат широк асортимент от 100% биосертифицирани продукти. Близо 60 вида 100% чист български мед могат да бъдат открити на рафта във всеки от магазините.

През 2002 година компанията отваря първите в България рибни отдели, в които чрез уникална хладилна верига, над 90 вида риба и морски дарове от световния океан достигат до кухнята на българските шеф готвачи и до трапезата на любителите на морската храна.

Над 400 български фермери снабдяват директно магазините на МЕТРО с плодовете на българската земя.

Като част от METRO Group, “МЕТРО” става лидер сред световните търговци в индекса за устойчиво развитие на Dow Jones.

Уникален b2b формат с богат асортимент и професионална насоченост

МЕТРО Кеш енд Кери България е верига магазини за търговия на едро, с уникален b2b формат, ориентирана изключително към професионални клиенти от малкия и среден бизнес.

Телевизор - търговци

Най популярни брошури

Продукти

Търговци