МЕТРО - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин МЕТРО, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин МЕТРО, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин МЕТРО, вие сте попаднали на правилното място.

Изберете вашия магазин от веригата  
Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

Брошура на МЕТРО - Вземи 2, плати 1

Брошура на МЕТРО - 12.05.2022 - 25.05.2022.
12.05. - 25.05.2022
Валидна във всички търговски обекти МЕТРО

Брошура на МЕТРО - Комфорт на открито 2022

Брошура на МЕТРО.
Валидна във всички търговски обекти МЕТРО

Брошура на МЕТРО - HoReCa решения 2022

Брошура на МЕТРО.
Валидна във всички търговски обекти МЕТРО

Брошура на Metro - Вино 2021-2022

Брошура на Metro.
Валидна във всички търговски обекти МЕТРО
 

Актуалните промоции на „Метро” са тук

Верига магазини „Метро” предлага повече от един каталог със страхотни намаления и точно тук можете да разгледате всички актуални към момента предложения. В каталозите можете да намерите абсолютно всичко, от което се нуждае един дом, за да функционира добре. Освен на частни клиенти, веригата предлага различни оферти и за бизнеса –  търговци, ресторанти и офиси, при изключително изгодни условия. Стоките често имат намаления до –50%, които определено не са за изпускане.

Всяка брошура на Metro има определена тематика, така че лесно можете да намерите търсените от Вас стоки на страхотна цена. Метални стелажи, куфари, матраци, дрехи и обувки, перилни и почистващи препарати, храни и напитки, телевизори, компютри, мебели, домашни потреби, аксесоари за автомобили, кухненски съдове – тук наистина има всичко.
 

Брошурите на Metro Cash and Carry

Веригата редовно предлага каталози с множество актуални промоции в следните категории:

Предложенията с трайно ниски цени и временните намаления са стотици, но каталозите са така добре структурирани по категории, така че няма да е никак трудно да се ориентирате в тях. Така че не се колебайте, открийте темата, която Ви вълнува, и прегледайте цените в  каталога.

Имайте предвид, че отделните листовки имат различен срок на актуалност, така че проверете внимателно датите, за които се отнасят офертите. Следете редовно брошурите тук, за да сте сигурни, че не сте изпуснали нито една изгодна покупка.
 

Пазарувайте в Metro

За да пазарувате в „Метро”, трябва да притежавате специална клиентска METRO карта. Повече за това как можете да я получите и използвате научете на сайта на компанията https://www.metro.bg. Тук можете да проверите и адресите на най-близките до Вас магазини от веригата.

Филиали МЕТРО
Най популярни брошури

Продукти

Търговци