Кауфланд - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин Кауфланд, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин Кауфланд, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин Кауфланд, вие сте попаднали на правилното място.

Текущи брошури

Изберете вашия магазин от веригата  
Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.
Брошура на Кауфланд - ТОП ОФЕРТИ
Брошура на Кауфланд - 03.10.2022 - 09.10.2022.
03.10. - 09.10.2022
Валидна във всички търговски обекти Кауфланд
Брошура на Кауфланд - ТОП ОФЕРТИ
Брошура на Кауфланд - 26.09.2022 - 02.10.2022.
26.09. - 02.10.2022
Валидна във всички търговски обекти Кауфланд
 

Новата брошура на „Кауфланд” – тук!

Всяка седмица – нова брошура, всяка седмица – нови промооферти и невероятни цени на избрани хранителни стоки, перилни и почистващи препарати и продукти за дома ще намерите в тази страхотна верига магазини!

Не пропускайте да откриете най-изгодните продукти, които Ви очакват в Kaufland тази седмица. Ако не сте получили листовка заедно с Вашия вестник в пощата си, можете да разгледате офертите и тук, онлайн. Този каталог е наистина богат и включва както стоки от първа необходимост, така и малки удоволствия, които сега можете спокойно да си позволите. Промоционалните цени често са с повече от 50% по-ниски от редовните и изобщо не са за изпускане!
 

Какво ще откриете в брошурата на „Кауфланд”

Разгледайте внимателно всички страници, за да сте сигурни, че не сте пропуснали промоции на:

Обявените промоции важат само в рамките на конкретната седмица.
 

Разгледайте всички брошури

Освен листовка за настоящата седмица, тук ще откриете и предложенията на „Кауфланд” за следващата седмица. Прегледайте всички оферти, за да можете да планирате още по-добре разходите в семейния бюджет. Така ще спестите възможно най-много за допълнителните малки, но толкова важни удоволствия.

Да се възползвате от промоофертите е изключително лесно. Не са Ви нужни карта или код, достатъчно е да посетите най-близкия до Вас магазин на веригата. Списък с магазините можете да намерите тук: https://www.kaufland.bg

Продукти в брошурите на магазина Кауфланд

Последни брошури

Търговци - хипермаркети и супермаркети