HIT Max - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин HIT Max, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин HIT Max, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин HIT Max, вие сте попаднали на правилното място.

Текущи брошури

Изберете вашия магазин от веригата  
Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.
 

Най-добрите брошури и каталози от магазина HIT Max в интернет
Имаме информация за почти всяка брошура и каталог на магазин HIT Max в цяла България! Независимо дали са скрити в брошура, в интернет или офлайн, вие можете да ги видите на нашия сайт.

Открийте най-добрите оферти на магазин HIT Max
Много хора искат да спестят пари, когато пазаруват в магазина HIT Max. Ние имаме цялата информация за офертите на магазин HIT Max, за да можете да получите най-добрите цени и да спестите пари. Просто разгледайте последните оферти и брошури тук и вижте как да спестите пари от страхотни продукти. Помнете, спестяването е в основата на успеха!

Инвестирайте времето си!
Когато става въпрос за спестяване, става въпрос за правилна нагласа. Точно сега може да спестите само няколко лева, но всеки лев е от помощ и спестяването с брошури на магазин HIT Max е страхотен начин да получите най-доброто за парите си. За да спестите, е нужно само да бъдете умен клиент и да направите малко проучване, преди да пазарувате в магазина HIT Max. Това отнема известно време, но нашите брошури могат да ви спестят много пари!

На тази страница ще намерите 1 текущи брошури на магазин HIT Max, валидни до 28.09.2022. В брошурите ще намерите специални оферти и намаления, основно на продукти от категория Хипермаркети и Супермаркети, а именно: сирене, мляко, кашкавал, краве мляко, масло, домати, кренвирши, шунка, Маджаров, кисело мляко, които можете да купите в 2 магазина в града София и др. Ако се интересувате от оферти, намаления и специални промоции в други магазини, вижте брошурите на някой от 150-те магазина, чиито брошури са налични на Моята Брошура. Освен това можете да прегледате архива на магазин HIT Max, за да видите 138 брошури, които вече не са валидни.

Продукти в брошурите на магазина HIT Max

Последни брошури

Търговци - хипермаркети и супермаркети