Заредете липсващия каталог

Информации за магазина Avon

Информации за магазина Avon

Тук можете да намерите цялата информация, която имаме за магазин Avon.


Брошури Avon

За компанията Ейвън (Avon)

Компанията Ейвън (Avon) е създадена преди около 125 години, като козметична компания, насочена предимно към нежните половинки, при все че съвременните продукти, които се предлагат в нейния каталог все повече насочват и погледите на мъжката аудитория към продукти и услуги за лично самоусъвършенстване - парфюми; бижута; комплекти; часовници; лосиони за тяло.

Днес компанията има представители в над 100 страни по света, като вечният й стремеж е от една страна да поддържа красотата на планетата, а от друга страна да осигурява хляба на немалка част от населението на земята. В своята брошура и в списанието си, компанията предлага не само кремове за лице, които да поддържат и съхранят красотата на женското лице – компанията е също и социално ангажирана, като не се притеснява да говори открито срещу домашното насилие и да защитава финансовата независимост на жените. Служителите и представителите на фирмата не просто доставят красота в милиони домове, те също служат и на каузите на компанията – против рака на гърдата и домашното насилие и в подкрепа на природата, подкрепяйки хиляди жени и техните семейства. Компанията, която вече 125 години е олицетворение на красотата, оптимизма и иновацията.

Тя непрекъснато се стреми да бъде компанията, която най-добре разбира и удовлетворява желанията на жените по света по отношение на продуктите и услугите, които те са използвали вчера, използват днес и ще използват и за в бъдеще. Във формулата на нейните продукти са заложени принципите – на изпитано високо качество, без тестове върху животни. Като един от световните лидери в директните продажби на декоративна козметика, грижа за кожата, аромати, модни продукти и аксесоари, компанията познава търсенията на клиентите.

За повече информация относно специфични продукти и специалните промоции, вижте уеб-сайта на фирмата на: https://www.avon.bg.

Защо обичаме да пазаруваме от Ейвън:

  • Добро обслужване: Представителите на Ейвън са обучени в най-високите стандарти на търговско обслужване, като ви предоставят адекватни съвети и препоръки.
  • Качествени продукти на много добри цени: Продукти с висок стандарт на качество, които са произведени на достъпни цени, за да удовлетворят клиентите.
  • Онлайн поръчки: Тази възможност позволява на клиентите да закупуват желаните от тях продукти, без дори да излизат от домовете си, с бързи доставки в удобно за тях време.
  • Подходящи условия на разплащане: Клиентите могат да заплащат продуктите по няколко удобни за тях начина.
  • Големи промоции: Непрекъснати оферти за промоционални продукти, които предоставят на клиентите най-добрите цени на пазара.