Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

Практикер - брошури и промоции

В момента няма актуални брошури
 

Ето я и новата брошура на „Практикер”

Веригата магазини Praktiker предлага нова брошура с промооферти на всеки три седмици. Тук можете да разгледате актуалния каталог, за да разберете какви са промоциите в момента, без да се налага да посещавате магазина.
 

Намаленията в Praktiker

Промоциите в „Практикер” са винаги страхотни и Ви предлагат чудесна възможност да обзаведете или ремонтирате дома си при ниски разходи, на изключително добри цени. В брошурата се включват стоки от всички продуктови групи, които се предлагат в магазините: инструменти и железария, градина, кухня, домакински електроуреди, баня, отопление и охлаждане, ВиК, подови и стенни покрития, осветление, електроматериали, строителни материали, бои и лакове, мебели и обков, килими, текстил за дома, интериорни декорации, авто и вело аксесоари.

Ако редовно следите офертите в каталозите на Praktiker, ще можете да купите изгодно например нова входна врата или тапети, ламиниран паркет или столове за кухнята, плочки или вана за банята, кухненски шкафове, лампиони и контакти, ключове и водомери – всичко, от което има нужда един дом, за да изглежда добре, да е удобен и стилен. Ако обичате да майсторите сами, потърсете актуалните промоции на пробивни машини, винтоверти, шлайф машини, водоструйки, ръчни инструменти, работно облекло и железария. А за свободното си време изберете колела или електрически тротинетки на наистина удивително добри цени.
 

Специалните изгодни предложения

Не пропускайте брошурата за „Черен петък” на „Практикер”! Веднъж годишно веригата прави огромни намаления и точно тогава е моментът, в който можете да се снабдите с възможно най-евтини стоки и уреди за дома. Ако не бързате с ремонтите и обзавеждането, непременно изчакайте „Черния петък”. Това е наистина чудесна възможност да разтоварите семейния бюджет, като в същото време се снабдите с всичко необходимо.

Ако Ваш близък познат или приятел обича да майстори с ръцете си или в момента прави ремонт у дома, подарете му ваучери за пазаруване в „Практикер” на избрана от Вас стойност – това безспорно е идея за уместен и желан подарък. Повече за ваучерите прочетете на сайта на компанията: https://praktiker.bg/bg

Последни брошури
Търговци - направи си сам, стоки за свободното време и дома