Практикер - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин Практикер, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин Практикер, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин Практикер, вие сте попаднали на правилното място.

Текущи брошури

Изберете вашия магазин от веригата  
Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.
 

Ето я и новата брошура на „Практикер”

Веригата магазини Praktiker предлага нова брошура с промооферти на всеки три седмици. Тук можете да разгледате актуалния каталог, за да разберете какви са промоциите в момента, без да се налага да посещавате магазина.
 

Намаленията в Praktiker

Промоциите в „Практикер” са винаги страхотни и Ви предлагат чудесна възможност да обзаведете или ремонтирате дома си при ниски разходи, на изключително добри цени. В брошурата се включват стоки от всички продуктови групи, които се предлагат в магазините: инструменти и железария, градина, кухня, домакински електроуреди, баня, отопление и охлаждане, ВиК, подови и стенни покрития, осветление, електроматериали, строителни материали, бои и лакове, мебели и обков, килими, текстил за дома, интериорни декорации, авто и вело аксесоари.

Ако редовно следите офертите в каталозите на Praktiker, ще можете да купите изгодно например нова входна врата или тапети, ламиниран паркет или столове за кухнята, плочки или вана за банята, кухненски шкафове, лампиони и контакти, ключове и водомери – всичко, от което има нужда един дом, за да изглежда добре, да е удобен и стилен. Ако обичате да майсторите сами, потърсете актуалните промоции на пробивни машини, винтоверти, шлайф машини, водоструйки, ръчни инструменти, работно облекло и железария. А за свободното си време изберете колела или електрически тротинетки на наистина удивително добри цени.
 

Специалните изгодни предложения

Не пропускайте брошурата за „Черен петък” на „Практикер”! Веднъж годишно веригата прави огромни намаления и точно тогава е моментът, в който можете да се снабдите с възможно най-евтини стоки и уреди за дома. Ако не бързате с ремонтите и обзавеждането, непременно изчакайте „Черния петък”. Това е наистина чудесна възможност да разтоварите семейния бюджет, като в същото време се снабдите с всичко необходимо.

Ако Ваш близък познат или приятел обича да майстори с ръцете си или в момента прави ремонт у дома, подарете му ваучери за пазаруване в „Практикер” на избрана от Вас стойност – това безспорно е идея за уместен и желан подарък. Повече за ваучерите прочетете на сайта на компанията: https://praktiker.bg/bg

Продукти в брошурите на магазина Практикер

Последни брошури

Търговци - направи си сам, стоки за свободното време и дома