Praktiker - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин Praktiker, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин Praktiker, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин Praktiker, вие сте попаднали на правилното място.

Брошура на Praktiker

Брошура на Praktiker - 11.09.2020 - 01.10.2020.

Валидност

11.09. - 01.10.2020
Валидна във всички търговски обекти Praktiker

Ето я и новата брошура на „Практикер”

Веригата магазини Praktiker предлага нова брошура с промооферти на всеки три седмици. Тук можете да разгледате актуалния каталог, за да разберете какви са промоциите в момента, без да се налага да посещавате магазина.
 

Намаленията в Praktiker

Промоциите в „Практикер” са винаги страхотни и Ви предлагат чудесна възможност да обзаведете или ремонтирате дома си при ниски разходи, на изключително добри цени. В брошурата се включват стоки от всички продуктови групи, които се предлагат в магазините: инструменти и железария, градина, кухня, домакински електроуреди, баня, отопление и охлаждане, ВиК, подови и стенни покрития, осветление, електроматериали, строителни материали, бои и лакове, мебели и обков, килими, текстил за дома, интериорни декорации, авто и вело аксесоари.

Ако редовно следите офертите в каталозите на Praktiker, ще можете да купите изгодно например нова входна врата или тапети, ламиниран паркет или столове за кухнята, плочки или вана за банята, кухненски шкафове, лампиони и контакти, ключове и водомери – всичко, от което има нужда един дом, за да изглежда добре, да е удобен и стилен. Ако обичате да майсторите сами, потърсете актуалните промоции на пробивни машини, винтоверти, шлайф машини, водоструйки, ръчни инструменти, работно облекло и железария. А за свободното си време изберете колела или електрически тротинетки на наистина удивително добри цени.
 

Специалните изгодни предложения

Не пропускайте брошурата за „Черен петък” на „Практикер”! Веднъж годишно веригата прави огромни намаления и точно тогава е моментът, в който можете да се снабдите с възможно най-евтини стоки и уреди за дома. Ако не бързате с ремонтите и обзавеждането, непременно изчакайте „Черния петък”. Това е наистина чудесна възможност да разтоварите семейния бюджет, като в същото време се снабдите с всичко необходимо.

Ако Ваш близък познат или приятел обича да майстори с ръцете си или в момента прави ремонт у дома, подарете му ваучери за пазаруване в „Практикер” на избрана от Вас стойност – това безспорно е идея за уместен и желан подарък. Повече за ваучерите прочетете на сайта на компанията: https://www.praktiker.bg/bg

Най-добрите брошури и каталози от магазина Praktiker в интернет
Имаме информация за почти всяка брошура и каталог на магазин Praktiker в цяла България! Независимо дали са скрити в брошура, в интернет или офлайн, вие можете да ги видите на нашия сайт.

Открийте най-добрите оферти на магазин Praktiker
Много хора искат да спестят пари, когато пазаруват в магазина Praktiker. Ние имаме цялата информация за офертите на магазин Praktiker, за да можете да получите най-добрите цени и да спестите пари. Просто разгледайте последните оферти и брошури тук и вижте как да спестите пари от страхотни продукти. Помнете, спестяването е в основата на успеха!

Инвестирайте времето си!
Когато става въпрос за спестяване, става въпрос за правилна нагласа. Точно сега може да спестите само няколко лева, но всеки лев е от помощ и спестяването с брошури на магазин Praktiker е страхотен начин да получите най-доброто за парите си. За да спестите, е нужно само да бъдете умен клиент и да направите малко проучване, преди да пазарувате в магазина Praktiker. Това отнема известно време, но нашите брошури могат да ви спестят много пари!

На тази страница ще намерите 1 текущи брошури на магазин Praktiker, валидни до 01.10.2020. В брошурите ще намерите специални оферти и намаления, основно на продукти от категория Направи си сам, стоки за свободното време и дома, а именно: комплект, баня, тегло, bosch, стол, мрежа, масло, умивалник, маса, raider, които можете да купите в 11 магазина в града София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и др. Ако се интересувате от оферти, намаления и специални промоции в други магазини, вижте брошурите на някой от 74-те магазина, чиито брошури са налични на Моята Брошура. Освен това можете да прегледате архива на магазин Praktiker, за да видите 43 брошури, които вече не са валидни.

Филиали Praktiker
Най популярни брошури

Продукти

Търговци