HomeMax - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин HomeMax, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин HomeMax, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин HomeMax, вие сте попаднали на правилното място.

Разгледайте актуалната брошура с промоции на „ХоумМакс”

На тази страница ще намерите винаги актуалния каталог на веригата строителни хипермаркети HomeMax. Тук има всичко необходимо за ремонта и обзавеждането на дома Ви, при това на страхотни промо цени, при отстъпки от 10 до 50%!

Всеки месец веригата предлага стотици нови промоции на продукти, с които да направите дома или офиса си още по-красиви и удобни. С офертите на HomeMax бизнесът в строителния бранш става по-лесен, по-ефективен и много по-изгоден за клиентите.

Не избързвайте с покупките, преди да сте разгледали подробно валидната към момента брошура. Ако в нея не намерите онова, което Ви е необходимо сега, изчакайте новия каталог  с офертите за следващия месец – той със сигурност ще е пълен с нови, още по-изгодни предложения.

Ако покупките не са Ви спешни, потърпете до акцията „Черен петък”. Цените в нея буквално ще Ви спрат дъха, а средствата, които ще спестите, ще можете да ползвате за допълнителни подаръци и удоволствия.
 

Намаленията са тук

В брошурата на „ХоумМакс” ще намерите промо оферти за всяко кътче у дома:

Не спирайте да следите новите брошури, за да избегнете излишни разходи, без да правите компромис с качеството на продуктите, от които имате нужда.
 

Поръчка и доставка

Посетете сайта на веригата тук: https://www.home-max.bg, и научете подробностите относно начина на поръчка и доставка на стоките.

Най-добрите брошури и каталози от магазина HomeMax в интернет
Имаме информация за почти всяка брошура и каталог на магазин HomeMax в цяла България! Независимо дали са скрити в брошура, в интернет или офлайн, вие можете да ги видите на нашия сайт.

Открийте най-добрите оферти на магазин HomeMax
Много хора искат да спестят пари, когато пазаруват в магазина HomeMax. Ние имаме цялата информация за офертите на магазин HomeMax, за да можете да получите най-добрите цени и да спестите пари. Просто разгледайте последните оферти и брошури тук и вижте как да спестите пари от страхотни продукти. Помнете, спестяването е в основата на успеха!

Инвестирайте времето си!
Когато става въпрос за спестяване, става въпрос за правилна нагласа. Точно сега може да спестите само няколко лева, но всеки лев е от помощ и спестяването с брошури на магазин HomeMax е страхотен начин да получите най-доброто за парите си. За да спестите, е нужно само да бъдете умен клиент и да направите малко проучване, преди да пазарувате в магазина HomeMax. Това отнема известно време, но нашите брошури могат да ви спестят много пари!

На тази страница ще намерите 1 текущи брошури на магазин HomeMax, валидни до 06.10.2020. В брошурите ще намерите специални оферти и намаления, основно на продукти от категория Направи си сам, стоки за свободното време и дома, а именно: комплект, баня, finlandia, raider, вентилатор, гранитогрес, душ, muhler, ъглошлайф, маса, които можете да купите в 8 магазина в града София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и др. Ако се интересувате от оферти, намаления и специални промоции в други магазини, вижте брошурите на някой от 74-те магазина, чиито брошури са налични на Моята Брошура. Освен това можете да прегледате архива на магазин HomeMax, за да видите 39 брошури, които вече не са валидни.

Филиали HomeMax
Най популярни брошури

Продукти

Търговци