Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

HomeMax - брошури и промоции

 

Разгледайте актуалната брошура с промоции на „ХоумМакс”

На тази страница ще намерите винаги актуалния каталог на веригата строителни хипермаркети HomeMax. Тук има всичко необходимо за ремонта и обзавеждането на дома Ви, при това на страхотни промо цени, при отстъпки от 10 до 50%!

Всеки месец веригата предлага стотици нови промоции на продукти, с които да направите дома или офиса си още по-красиви и удобни. С офертите на HomeMax бизнесът в строителния бранш става по-лесен, по-ефективен и много по-изгоден за клиентите.

Не избързвайте с покупките, преди да сте разгледали подробно валидната към момента брошура. Ако в нея не намерите онова, което Ви е необходимо сега, изчакайте новия каталог  с офертите за следващия месец – той със сигурност ще е пълен с нови, още по-изгодни предложения.

Ако покупките не са Ви спешни, потърпете до акцията „Черен петък”. Цените в нея буквално ще Ви спрат дъха, а средствата, които ще спестите, ще можете да ползвате за допълнителни подаръци и удоволствия.
 

Намаленията са тук

В брошурата на „ХоумМакс” ще намерите промо оферти за всяко кътче у дома:

Не спирайте да следите новите брошури, за да избегнете излишни разходи, без да правите компромис с качеството на продуктите, от които имате нужда.
 

Поръчка и доставка

Посетете сайта на веригата тук: https://www.home-max.bg, и научете подробностите относно начина на поръчка и доставка на стоките.

Последни брошури
Търговци - направи си сам, стоки за свободното време и дома