HomeMax - брошури и оферти


Ако търсите в мрежата брошури от магазин HomeMax, сте попаднали на правилното място. Ние имаме най-новите брошури на магазин HomeMax, за е сигурно, че получавате най-добрите оферти и цени за вашия магазин. Ако искате да спестите пари, като използвате офертите в седмичните брошури и ако искате най-добрите оферти от седмичните брошури на магазин HomeMax, вие сте попаднали на правилното място.

Текущи брошури

Изберете вашия магазин от веригата  
Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.
 

Разгледайте актуалната брошура с промоции на „ХоумМакс”

На тази страница ще намерите винаги актуалния каталог на веригата строителни хипермаркети HomeMax. Тук има всичко необходимо за ремонта и обзавеждането на дома Ви, при това на страхотни промо цени, при отстъпки от 10 до 50%!

Всеки месец веригата предлага стотици нови промоции на продукти, с които да направите дома или офиса си още по-красиви и удобни. С офертите на HomeMax бизнесът в строителния бранш става по-лесен, по-ефективен и много по-изгоден за клиентите.

Не избързвайте с покупките, преди да сте разгледали подробно валидната към момента брошура. Ако в нея не намерите онова, което Ви е необходимо сега, изчакайте новия каталог  с офертите за следващия месец – той със сигурност ще е пълен с нови, още по-изгодни предложения.

Ако покупките не са Ви спешни, потърпете до акцията „Черен петък”. Цените в нея буквално ще Ви спрат дъха, а средствата, които ще спестите, ще можете да ползвате за допълнителни подаръци и удоволствия.
 

Намаленията са тук

В брошурата на „ХоумМакс” ще намерите промо оферти за всяко кътче у дома:

Не спирайте да следите новите брошури, за да избегнете излишни разходи, без да правите компромис с качеството на продуктите, от които имате нужда.
 

Поръчка и доставка

Посетете сайта на веригата тук: https://www.home-max.bg, и научете подробностите относно начина на поръчка и доставка на стоките.

Продукти в брошурите на магазина HomeMax

Последни брошури

Търговци - направи си сам, стоки за свободното време и дома