Брошура на Pepco - 04.07.2024 - 24.07.2024 - стр. 4 *

thumbnail - Брошура на Pepco - 04.07.2024 - 24.07.2024 - Продавани продукти - тениска, очила, слънчеви очила, потник, къси панталони. Страница 4.
4 / 14

* Валидна в следните търговски обекти Pepco

Покажи още

Преглед на цените

Продукт Описание
Валидност
Цената
тениска
Мъжка тениска с принт с лиценз на SmileyWorld® - SKU/PLU: 604231 Мъжката тениска с лицензиран принт на SmileyWorld® е изработена от органичен памук, което я прави приятна на допир и удобна за носене. Красивият ментов цвят ще подхожда на много стилове, а десенът с усмихнато лице ще подобрява настроението ви всеки ден. Предлага се широки размери.  
10,00 лв.
очила, слънчеви очила
Слънчеви очила за момчета - SKU/PLU: 606744 Слънчевите очила са задължителни за слънчевите дни и са незаменим елемент от летния стайлинг на всяко момче. Тъмните стъкла ефективно ще предпазят от слънчевата светлина, а рамките в енергичен оранжев цвят ще добавят елемент на ваканционно спокойствие.  
3,50 лв.
очила, слънчеви очила
Мъжки слънчеви очила - SKU/PLU: 606743 Мъжките слънчеви очила са комбинация от комфорт и стил. Минималистичният дизайн ще допълни всеки празничен стайлинг – ежедневен и по-официален. Те са идеални за плажа, за разходка за сладолед или на път за работа. Декоративните детайли в ъглите на рамките привличат погледа.  
6,00 лв.
потник
Мъжки потник 100% памук - SKU/PLU: 605254 Мъжкият потник, изработен от 100% мек и ефирен памук, е важен елемент от летния ви гардероб. Забележителният тъмносин цвят и декоративната щампа с палми ще създадат ваканционно настроение. Потникът се съчетава перфектно със свободни къси панталони от колекцията. Той ще бъде идеален за плажа, за разходка или за среща с приятели.  
8,00 лв.
къси панталони
Тъмносини къси панталони за момчета - SKU/PLU: 607075 Късите панталони за момчета с десен на малки палми са хит за предстоящото лято. Връзката на талията осигурява перфектно прилягане към фигурата, а свободната кройка на крачолите гарантира комфорт при ежедневно носене. Късите панталони се съчетават перфектно с тениската от колекцията. Те са идеални за училище, през свободното време и по време на спортни занимания.  
6,00 лв.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Други брошури Pepco

Последни брошури