Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

Мебели Виденов - брошури и промоции

 

Актуалната брошура на „Мебели Виденов”

Актуалната брошура на „Мебели Виденов” е точно тук!  Разгледайте я, за да почерпите нови идеи за обзавеждане на дома си. Ще разберете, че да подновите мебелите вкъщи може да Ви излезе много по-евтино, отколкото сте предполагали.

„Мебели Виденов” предлага нова листовка всеки месец, като намаленията в нея важат само за посочения период. Ако не сте получили актуалната листовка в пощата си, тук можете да разгледате специалните оферти за месеца, без да се налага да ставате от мястото си.

В този каталог ще намерите специални промоции на мебели, които важат за всичките над 40 магазина Videnov в цялата страна. Намаленията често стигат до –50%. Това със сигурност са оферти, които не са за изпускане!
 

Обзаведете изгодно дома си

Във Videnov ще откриете всичко необходимо, за да направите дома си красив, уютен и удобен, при това на ниски цени. Промоциите приключват в края на месеца, затова непременно отделете няколко минути и прочетете брошурата. Така ще можете най-добре да подберете мебелите, от които имате нужда, на ниски цени.

Тук ще откриете красиви кухни, уникални дивани, канапета и фотьойли, секции и тв шкафове в различни стилове, комфортни и модерни спални или единични легла, гардероби и скринове, нощни шкафчета и тоалетки, столове с модерен дизайн, изумителни маси, качествени матраци, красиви мебели за антре, практични офис мебели, страхотни комплекти за детска стая. Да следите новите брошури означава да имате възможност за съвсем кратко време да направите страхотни покупки на изгодни цени.
 

Не пропускайте специалните оферти

Не пропускайте да следите и специалната секция с преоценени мебели. Обикновено това са мостри от магазините или артикули с лек транспортен дефект. Цените им са изключително ниски – намаленията започват от 20% и достигат до 70%, а това не е никак малко, нали?

Непременно следете тук и специалните оферти за „Черен петък”! По това време в годината разпродажбите са наистина специални, за да можете да осигурите страхотни коледни подаръци за всички в семейството.

За повече подробности посетете сайта на компанията https://videnov.bg

Продукти в брошурите на магазина Мебели Виденов

Последни брошури
Търговци - мебели