Най-близкият до вас магазин
spinner

 Брошурите може да не са валидни за всички местни магазини.

JYSK - брошури и промоции

 

Вижте актуалните промоции в Jysk тук

На всеки две седмици веригата магазини „Юск” радва клиентите си с нови промо цени на подбрани мебели, декорации и стоки за дома. Намаленията тук често достигат до цели –50% и няма никакво съмнение, че не са за изпускане!

Освен редовните оферти, нерегулярно веригата предлага и допълнителни листовки по различни поводи. В тях можете да намерите любимите скандинавски мебели и аксесоари на промоционални цени, с до 70% по-ниски от редовните. Със сигурност ще Ви стане любим и специалният каталог за „Черен петък”, в който предложенията са абсолютно неустоими. Така че не спирайте да следите страницата ни, за да не пропускате нито една брошура на този любим на всички магазин!
 

Любимият каталог е пълен с изненади!

В брошурите може да намерите всякакви стоки за дома на изключително изгодни цени. Ето какви изненади можете да намерите тук:

Намерете още предложения

Освен страхотните предложения в каталозите, можете да се възползвате и от още допълнителни предимства при пазаруване в Jysk. Купете подаръчен ваучер на избрана от Вас стойност и го подарете на любим човек, за да оставите незабравим личен спомен в дома му.

Влезте в https://jysk.bg, за да научите повече подробности и да откриете най-близкия до Вас магазин на веригата.

Последни брошури
Търговци - мебели