CBA Плевен бул. "Христо Ботев" № 140

Адрес и работно време

  • бул. "Христо Ботев" № 140
    Плевен
    5803

  • 064 80 00 08, 0885 89 89 84

  • Пн-сб: 7:00-22:30, нд: 7:00-22:00

  • https://www.cba.bg/stores

Текущи брошури

Магазини CBA - Плевен

CBA - Най-близки магазини

Търговци в Плевен - хипермаркети и супермаркети
Последни брошури