CBA Плевен бул. "Русе" № 2

Адрес и работно време

  • бул. "Русе" № 2
    Плевен
    5803

  • 064 85 12 58, 0888 96 06 08

  • Пн-сб: 7:00-21:30, нд: 7:00-21:00

  • https://www.cba.bg/stores

Текущи брошури

Магазини CBA - Плевен

CBA - Най-близки магазини

Търговци в Плевен - хипермаркети и супермаркети
Последни брошури