A1 - магазини и работно време

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

А1 – дигитални услуги и телекомуникация на високо ниво

А1 е наследникът на първия мобилен оператор в България – „Мобилтел”. В момента компанията е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникация в страната. В офисите ѝ могат да се закупят мобилни услуги, високоскоростен интернет, сателитна телевизия, цифрова телевизия, собствени на оператора спортни канали и платформа за стрийминг на музика, ITS, ICT, cloud и хостинг услуги, мултимедийни и други услуги.

А1 разполага с изградена собствена оптична мрежа в цялата страна, чрез която осигурява покритие във всички населени места с над 3 хил. жители. Мобилната мрежа на оператора обхваща 99% от населението. Освен в България, компанията оперира и в още шест европейски държави – Австрия, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия.

С А1 сте в крак с тенденциите

Модерните услуги на А1 можете да ползвате еднакво удобно навсякъде – у дома или навън, през мобилния си телефон:

Всички услуги на А1 са с доказано високо качество, така че с тях гарантирано ще бъдете винаги в крак с последните дигитални и мобилни тенденции.

Контакти с А1

Лесно е да се възползвате от услугите на А1. Просто посетете някой от десетките им магазини. Работят с удължено работно време, за да Ви улеснят максимално. При нужда можете да се обърнете и към денонощния център за обслужване на клиенти, да потърсите съвет в онлайн чат или видео разговор с експерт на компанията на сайта https://www.a1.bg.

Последни брошури
Търговци - мобилни и интернет доставчици