Vivacom - магазини и работно време

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

Историята на Vivacom

Вече над десет години Vivacom е търговската марка на „Българска телекомуникационна компания” ЕАД – една от най-големите в България. През 2005 г. компанията получава лиценз за GSM оператор и през следващите години значително развива обхвата на електронните съобщителни услуги, които предлага. Пет поредни години (от 2013 до 2017 г.) заема челни позиции на пазара като операторът с най-високи общи годишни приходи в България.

Днес Vivacom предлага модерни, достъпни и висококачествени телекомуникационни услуги както на частни, така и на бизнес клиенти. Разполага със собствени мрежи – мобилна и фиксирана, сателитна инфраструктура и оптична кабелна мрежа, които осигуряват достъп до услугите ѝ на почти 99% от населението в страната.

Какви услуги предлага Vivacom

Разнообразието в портфолиото на компанията е наистина впечатляващо. Тук присъства пълният набор от модерни телекомуникационни услуги, от които съвременният потребител се нуждае:

Как да откриете Vivacom

За да е винаги на разположение на своите клиенти, компанията разполага с над 250 офиса в София, Пловдив, Варна, Бургас и други градове в страната. Всички магазини имат удобно работно време, за да осигурят максимално добро обслужване на клиентите си.

Денонощен достъп и още повече удобство предлага и друг начин за контакти – специалният телефонен номер за обслужване на клиенти. Той разполага с интерактивно гласово меню за автоматична справка относно търсената от Вас информация. 

Повече подробности за плановете, продуктите и услугите на Vivacom можете да намерите на https://www.vivacom.bg.

Последни брошури
Търговци - мобилни и интернет доставчици