Yettel - магазини и работно време

Къде да намеря магазини

Прочетете повече

Yettel – предпочитан мобилен оператор

Yettel стартира като бранд в България през 2013 г. Наследник е на „Глобул” – втория мобилен оператор, който започна да оперира в страната през 2001 г.

Yettel предлага пълна гама мобилни и фиксирани телекомуникационни услуги – телефония, телевизия, интернет. Разполага със собствена мрежа, която покрива над 89% от територията на България и предлага услугите си на над 99% от населението. Иновативните технологии и продукти, наред с качественото обслужване на клиентите, са причина операторът да достигне до над 3,2 млн. абонати.

Услугите на Yettel си струват

Yettel предлага на клиентите си следните висококачествени телекомуникационни услуги:

MyTelenor – специализираният уеб портал и мобилно приложение на компанията, Ви позволява да създадете личен акаунт с достъп до онлайн услугите:

Как да откриете Yettel

Компанията има добре развита мрежа от магазини с удобно работно време в цялата страна. В тях на място можете да поръчате услуги и да закупите телефони и аксесоари, при гарантирано бързо и качествено обслужване.

Можете да получите необходимата Ви информация и на специализирания телефон за абонати. Той предлага достъп до автоматична система за справки относно използвани минути и мегабайтове, както и възможност за активиране на допълнителни услуги. При нужда можете да се свържете и с консултант за директен разговор. Посетете сайта https://www.yettel.bg за още полезна информация.

Последни брошури
Търговци - мобилни и интернет доставчици